Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

VM izsludina konkursu uz Farmācijas departamenta direktora ierēdņa amatu

Veselības ministrija izsludinājusi konkursu uz Farmācijas departamenta direktora ierēdņa amatu, portālu Diena.lv informēja ministrijā.

Pretendentiem jāatbilst Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām un jābūt iegūtai akadēmiskajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai farmācijā. Tāpat nepieciešama praktiskā darba pieredze farmācijas jomā ne mazāk kā trīs gadi, praktiskā darba pieredze vadošā amatā, ieskaitot struktūrvienības vadītāja amatu, ne mazāk kā divi gadi, kā arī zināšanas Eiropas Savienības pamatnostādnēs un izpratne par Eiropas Savienības tiesību normām farmācijas un medicīnas ierīču jomās, un to realizācijas mehānismiem.

Pretendentiem jābūt teicamām angļu valodas zināšanām, vēlamas krievu, franču vai vācu valodas zināšanas. Tāpat pretendentiem jāpiemīt plānošanas un organizēšanas prasmēm, konceptuālai domāšanai un orientācijai uz rezultātu sasniegšanu.

Dokumenti konkursam (motivēts pieteikums, CV, izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un redzējums par Veselības ministrijas prioritātēm farmācijas un medicīnas ierīču jomā un priekšlikumi to ieviešanai (ne vairāk kā uz 3 lpp.)) jāiesniedz Veselības ministrijai Brīvības ielā 72, Rīgā, LV-1011 vai jānosūta uz e-pastu [email protected] līdz 6.augustam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas