Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Keins izstājas no cīņas par republikāņu nomināciju ASV prezidenta amatam

Viens no populārākajiem ASV Republikāņu partijas prezidenta amata kandidātiem Hērmans Keins sestdien paziņoja, ka izstājas no cīņas par savas partijas nomināciju prezidenta vēlēšanām, lēmumu skaidrojot ar to, ka kampaņas gaitā izskanējušās apsūdzības par seksuālu uzmākšanos sāpina viņa ģimeni.

"Es pārtraucu savu prezidenta vēlēšanu kampaņu, jo turpinās uzmanības novēršana, turpinās man un manai ģimenei sagādātās ciešanas," uzrunājot atbalstītājus Atlantā, sacīja Keins.

Viņš arī norādīja, ka tuvākajā laikā paudīs atbalstu kādām no republikāņu nominācijas pretendentiem, vienlaikus solot, ka tuvākajos mēnešos turpinās publiski runāt par aktuālajiem jautājumiem, neraugoties uz izstāšanos no cīņas par nomināciju.

Keins lēmumu pieņēmis pēc pagājušajā mēnesī izskanējušajām divu sieviešu apsūdzībām, ka nominācijas pretendents viņām savulaik, kad viņš vēl bija restorānu lobija organizācijas prezidents, seksuāli uzmācies.

Pēdējo triecienu Keins saņēma pagājušajā nedēļā, kad Atlantas uzņēmēja Džindžera Vaita paziņoja, ka viņai 13 gadu garumā bijusi dēka ar Keinu, turklāt tā beigusies tikai pirms astoņiem mēnešiem.

Šīs apsūdzības Keins kategoriski noliedz. "Visas šīs melīgās un nepierādītās apsūdzības arvien tiek tiražētas medijos un sabiedriskās domas tiesā, lai pār mani, šo kampaņu un manu ģimeni radītu šaubu mākoni," sacīja Keins. "Šī mediju kampaņa sāpina. Tā sāpina manu sievu, tā sāpina manu ģimeni, tā sāpina mani un tā sāpina amerikāņu tautu, jo jums tiek liegts jūsu problēmu atrisinājums."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Toyota atsakās no olimpisko spēļu sponsorēšanas

Japānas autobūves kompānija "Toyota" atteikusies no olimpisko spēļu sponsorēšanas, kā iemeslu minot to, ka spēles kļuvušas "arvien politiskākas" un sportisti tajās paliek otrajā...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits