Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Trampa komanda noliedz, ka dēli tirgotos ar piekļuvi tēvam

ASV jaunievēlētā prezidenta Donalda Trampa pārejas komanda noliegusi medijos izskanējušās ziņas, ka viņa dēli par ziedojumiem, kas sasniedzot pat miljonu dolāru, sola pēc inaugurācijas piekļuvi tēvam.

Sabiedriskās kontroles centrs (CPI), kas pēta politikas ētikas jautājums, apgalvo, ka, pateicoties pagājušo trešdien izveidotajam fondam, iespējama kļuvusi diskrēta shēma, kā nodrošināt zināmus pakalpojumus par samaksu.

Organizācija Opening Day Foundation plāno rīkot līdzekļu vākšanas pasākumu 21.janvārī - dienu pēc Trampa inaugurācijas, ziņo CPI.

"16 viesiem tiks rīkota privāta pieņemšana un būs iespēja nofotografēties ar prezidentu Donaldu Trampu", "četriem viesiem - vairāku dienu medību un/vai makšķerēšanas brauciens ar Donaldu Trampu junioru un/vai Ēriku Trampu", par piedāvājumu dāsnākajiem ziedotājiem vēsta CPI. Viesi varēs arī saņemt "ģitāras ar atklāšanas dienas mākslinieku autogrāfiem", citas dāvanas.

Trampa pārejas komanda paziņojumā noliedza, ka aiz šī projekta esot jaunievēlētā prezidenta dēli.

"Donalds Tramps juniors un Ēriks Tramps piedalās aktivitātes brīvā dabā un atbalsta dabas aizsardzības centienus, kas saskan ar šī pasākuma mērķiem, tomēr viņi nekādā statusā nav iesaistīti," sacīja Trampa pārejas komandas preses sekretāre Houpa Hiksa.

"Atklāšanas dienas sarīkojums un detaļas, par kurām ir ticis ziņots, ir tikai sākotnējās koncepcijas, kuras Trampa ģimene nav apstiprinājusi, nedz īsteno," viņa norādīja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits