Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Tramps dod armijai 30 dienas jauna plāna izstrādei Islāma valsts sakaušanai

ASV prezidents Donalds Tramps sestdien izdeva memorandu, kurā aicina ASV armiju 30 dienu laikā izstrādāt un iesniegt jaunu plānu džihādistu grupējuma Islāma valsts sakaušanai. Tramps savā prezidenta memorandā raksta, ka šī teroristu organizācija "nav vienīgais drauds no radikālā islāma terorisma puses, ar kuru saskaras ASV, bet ir viena no ļaunākajām un agresīvākajām".

Memorandā teikts, ka ASV ir jārealizē apņēmīga rīcība, lai sakautu Islāma valsti, un nekavējoties ir jāuzsāk jauns plāns šī grupējuma sakaušanai.

"Aizsardzības ministram 30 dienu laikā ir jāiesniedz prezidentam Islāma valsts Sakāves plāna provizorisks projekts," teikts memorandā.

Tramps arī izdeva prezidenta memorandu, kas liek restrukturizēt Nacionālās drošības padomi un Iekšzemes drošības padomi.

Tramps pirmajā nedēļā kopš stāšanās prezidenta amatā ir izdevis 18 memorandus un rīkojumus.

Top komentāri

Lai veicas!
L
Apsveicami! Liberasti kopā ar savu sirdsdrauģeli Vovku Pļūtinu cītīgi imitēja "cīņu" pret Islāma valsti, tik cītīgi, ka bārdaiņi komfortabli varēja darīt visu, kas vien ienāk prātā. Eiropu pārpludināja bēgļu un teroristu straume, Putina sponsorētie velkomisti auroja, lai brauc vēl un vēl, kā nekā liberastiem un kremliniem haoss Eiropā ir tieši tas, kas vajadzīgs. Jādomā, ka Tramps un republikāņi ātri izbeigs liberastu ievārīto haosu jo paši par sevi islāmisti mērkaķi ir spējīgi karot tikai pret neapbruņotiem civiliedzīvotājiem. Ja amerikāņi pilnā nopietnībā ķersies pie lietas, visa islāmistu varza varēs atgriezties Krievijā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits