Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Der Spiegel iznāk ar Trampu kā teroristu uz vāka

Vācijas ziņu žurnāls Der Spiegel piektdien informēja, ka uz jaunākā numura vāka ir redzams ASV prezidents Donalds Tramps kā terorists ar nogrieztu Brīvības statujas galvu.

Karikatūru, kurā Tramps bez sejas tur vienā rokā asiņainu nazi, bet otrā – nogrieztu Ņujorkas Brīvības statujas galvu, ir uzzīmējis Amerikas kubiešu mākslinieks Edels Rodrigess.

Šokējošais Trampa tēls jau ir izplatījies internetā.

"Tā ir galvas nogriešana demokrātijai, galvas nogriešana svētam simbolam," sacīja Rodrigess, laikrakstam Washington Post izskaidrojot šo tēlu kā reakciju uz Trampa administrācijas aizliegumu iebraukt ASV cilvēkiem no septiņām musulmaņu valstīm.

 

 

Zīmējumam ir paraksts America first (Amerika vispirms).

Vācijas laikraksts Bild apšaubīja, ka šāds Trampa tēls ir piemērots. "Vai jums ir ļauts salīdzināt Trampu ar ISIS ("Islāma valsts") slepkavu Džihāda Džonu?" jautāja Bild savā rakstā internetā.

Šī karikatūra jau ir nonākusi pirmajās lapās tādos ASV laikrakstos kā The Washington Times un interneta ziņu portālā Buzzfeed. Baltā nama preses dienesta darbinieki vēl nav to komentējuši.

Jaunās ASV administrācijas darbības tās pirmajās nedēļās ir ilustrētas arī ar citiem attēliem vadošos ziņu žurnālos.

Žurnāls "The New Yorker" ir parādījis, ka Brīvības statujas slavenā liesma nodzisusi. Uz britu žurnāla The Economist vāka Tramps ir attēlots kā nekārtību cēlājs ar Molotova kokteili rokā un paskaidrojošu uzrakstu "Nemiernieks Baltajā namā".

Der Spiegel, papildinot jaunāko numuru, savā Tvitera kontā ir ievietojusi neīstu fotogrāfiju ar Trampu Ovālajā kabinetā. Tā vietā, lai demonstrētu presei kādu no saviem izpildrīkojumiem, Tramps šajā attēlā tur žurnāla jaunāko numuru ar savu karikatūru uz vāka.

Top komentāri

maksis
m
"Teroristu" meklētāji atradušies. Tad kāpēc no pirmās lapas tik ātri novācāt ziņu par muslimu, kurš lauzās Luvrā ar mačetēm, un rakstā par viņu terorismu pat nepieminējāt?
nu nu
n
a) spiegel redaktors ir musulmanis, b) aizlēkāsies vienreiz eiropas politiķi un nokaitinās asv. un tad beidzot tiešām būs mēsli.
spogulis
s
Globālisti satrakojušies ne pa jokam. Tramps likviddē globālistu un sorosītu projektu - Islāma valsts, Tramps iedzen stūrī Irānu, Tramps rezultātā nospiedīs uz ceļiem globālistu aģentu Putinu. Arī globālistu izraisītā bēgļu krīze tiek apdraudēta, jo Trampa administrācija izstrādā projektu, kā sakārtot sagrauto Lībiju. Viss Tuvo Austrumu haotizācijas projekts, pie kura tik cītīgi strādāja globālistu mafija ar Klintoni un Obamu priekšgalā, ir apdraudēts. Sāpīte!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits