Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Džonsons Londonas terora aktā vaino leiboristu politiku

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons svētdien vainoja opozīcijas leiboristu politiku par Londonas centrā nule kā pieredzēto terora aktu, kurā divi cilvēki tika nodurti.

Džonsons sacīja, ka iepriekšējā "kreiso valdība" ir atbildīga par politiku, ar kuru pieļauts, ka tiek atbrīvoti tik bīstami noziedznieki kā Usmans Kāns, kurš piektdien uz Londonas tilta nodūra divus cilvēkus.

Steidzamības kārtā tiek izskatītas aptuveni 70 no cietumiem atbrīvoto teroristu lietas, un Džonsons solīja spert soļus, lai gādātu, ka cilvēki netiek atbrīvoti no ieslodzījuma pirms termiņa beigām, ja viņi pastrādājuši smagus noziegumus.

Leiboristu līderis Džeremijs Korbins svētdien reaģēja, sakot, ka notiesātiem teroristiem nav obligāti jāizcieš viss piespriestais cietuma termiņš.

Piektdien vīrietis, kuru policija identificējusi kā 28 gadus veco Usmanu Kānu, Londonas centrā nodūra divus cilvēkus un sadūra vēl trīs, līdz garāmgājēji viņu savaldīja un policija viņu nošāva uz Londonas tilta.

Kāns 2012.gadā tika atzīts par vainīgu terorisma noziegumos, bet 2018.gada decembrī tika atbrīvots no cietuma uz pārbaudes laiku.

Teroristu grupējums Islāma valsts sestdien uzņēmies atbildību par piektdien Londonas centrā notikušo uzbrukumu

Top komentāri

paregis
p
Dzonsonam ir 100% taisniba un sis notikums uz tilta nostiprinas Dzonsona pozicijas Lielbritanija, kas ir izcili pozitivi vertejami, bet pretigo leiboristu salasnu bandu, kuru vada degradets lupatlasis, bomzis Korbins tiks izmesti miskaste un Lielbritanija iegus brivibu un bus noteiceji, saimnieki sava zeme, bet tas ES zalajiem, libresem, socikiem bus ka zobens dirsa....
ļuļa
ļ
nu un ko džonsons nepareizu pateica?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits