Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jazz sezonu sāk bez Biedriņa sastāvā; galotnē piekāpjas Thunder

Jauno Nacionālās Basktbola asociācijas (NBA) sezonu ar zaudējumu savā laukumā trešdien uzsāka latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Jūtas Jazz komanda, kas ar 98:101 piekāpās vieniem no visas līgas favorītiem Oklahomsitijas Thunder. Biedriņš, kurš pirmdienas treniņā sastiepa potīti, netika iekļauts Jazz pieteikumā.

Spēles 1.ceturtdaļā Jūta vienubrīd ieguva pat septiņu punktu pārsvaru (21:14, 24:17), tomēr Thunder spēli izlīdzināja un, pateicoties sekmīgām pirmā puslaika pēdējām sekundēm, pēc spēlētām 24 minūtēm bija priekšā ar 57:48. Trešajā ceturtdaļā Oklahomsitija ieguva +15 pārsvaru un ne bez grūtībām noturēja to līdz pat mača beigām. Pēdējā minūtē Jūta divas reizes tika līdz -1, bet Thunder līdera Kevina Duranta precīzie soda metieni visu salika pa plauktiņiem - 98:101.

Durants šajā spēlē kopumā guva 42 punktus (22 ar soda metieniem), tikmēr Jazz sastāvā rezultatīvākais bija Aleks Burks, kuram 24 punkti, 19 no tiem otrajā puslaikā. Tieši viņš galotnē vēl deva mājiniekiem cerības izglābties.

Vēl vienā mačā par pārsteigumu parūpējās Filadelfijas 76'ers, kas savā laukumā ar 114:110 uzveica pēdējo divu gadu čempionus Maiami Heat. Trīs basketbolisti Filadelfijai guva 22 un vaāk punktus, bet Heat neglāba pat līdera Lebrona Džeimsa 25 punkti un 13 rezultatīvās piespēles.

Tikmēr Indianas Pacers komanda viesos ar 95:90 pārspēja Ņūorleānas Pelicans, tādējā kā vienīgie līgā svinot jau otro uzvaru. Ar 32 punktiem arī otrajā mačā rezultatīvākais Pacers rindās bija Pols Džordžs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi