Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Warriors bez Biedriņa sagrauj Rockets; Heat uzvar 22.spēli pēc kārtas

Kārtējo NBA regulārā čempionāta maču no rezervistu soliņa svētdien vēroja latviešu centrs Andris Biedriņš, kura pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda viesos ar 108:78 pārspēja Hjūstonas Rockets. Tikmēr otro visu laiku garāko uzvaru sēriju līgas vēsturē atkārtojuši Maiami Heat, tiekot pie 22.panākuma pēc kārtas.

Goldensteitas kluba labā ar 29 punktiem un 11 piespēlēm izcēlās Stīvens Karijs, bet 26 punkti Klejam Tomsonam. Tikmēr pamatcentrs Endrjū Boguts aizvadīja vienu no labākajām spēlē kopš pievienošanās komandai - 12 punkti un 12 atlēkušās. Biedriņš izlaida septīto no pēdējiem deviņiem mačiem. Warriors ar bilanci 38-30 saglabā 6.vietu Rietumos. 

Maiami viesos ar 108:91 pārspēja Toronto Raptors, atkārtojot otro visu laiku garāko uzvaru sēriju - 22 pēc kārtas. Līdz rekordam gan vēl patālu - pirms nedaudz vairāk kā 40 gadiem Losandželosas Lakers spēja uzvarēt pat 33 mačos pēc kārtas. Pret Toronto 24 punkti un 9 piespēles Dveinam Veidam, bet 22 punkti, 12 atlēkušās un 8 piespēles Lebronam Džeimsam. Raptors labā 27 punkti Rūdijam Gejam.

Nākošo spēli Heat aizvadīs pirmdien viesos pret spēcīgo Bostonas Celtics vienību, kas Austrumu konferencē gan ieņem vien 7.vietu. Tikmēr Heat ir pārliecinoši līderi kā šajā konferencē, tā visā līgā - 51 uzvara 65 mačos. Pašreizējie čempioni pēdējo neveiksmi piedzīvoja 1.februāra mačā ar Indianas Pacers (89:102).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi