Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Warriors nedienas turpinās ar zaudējumu Entoniju atlaidušajai Rockets komandai

Pēdējo divu gadu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienība Goldensteitas Warriors ceturtdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta spēlē.

Warriors viesos ar rezultātu 86:107 (19:25, 22:22, 22:29, 23:31) piekāpās līgas zvaigzni Karmelo Entoniju nupat atlaidušajai Hjūstonas Rockets komandai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Tikmēr Rockets sezonas ievadā sešās spēlēs cieta piecus zaudējumus, bet nākamajos astoņos mačos guvusi sešas uzvaras.

Warriors komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Kevins Durants.

Jau ziņots, ka Dreimonds Grīns pēc konflikta ar komandas biedru Durantu saņēma vienas spēles diskvalifikāciju. Grīns ceturtdien atgriezās laukumā un 23 minūtēs palika tukšā, kā arī piecas reizes kļūdījās.

Ceturto maču pēc kārtas Warriors komandai traumas dēļ nepalīdzēja Stefans Karijs, kurš nepiedalīsies arī nākamajās divās spēlēs.

Rockets rindās 27 punktus guva Džeimss Hārdens, 19 punkti bija Džeimsam Enisam, bet 17 punktus iemeta Ēriks Gordons.

"Esam nedaudz ietekmēti gan fiziski, gan emocionāli. Vajag atgriezties sākumpunktā, atgriezt komandas garu un enerģiju. Sezona ir gara. Dreimonds šodien neaizvadīja savu labāko spēli, bet man patīk viņa pieeja," pēc zaudējuma atzina Warriors galvenais treneris Stīvs Kerrs.

Tikmēr kļuvis zināms, ka Rockets neturpinās sadarbību ar Karmelo Entoniju, ceturtdien paziņoja vienības ģenerālmenedžeris Derils Morijs.

Kā atklāja Morijs, abu pušu ceļi šķirsies un tiek strādāts pie līguma pārtraukšanas.

Vēl pagājušajā nedēļā Morijs pauda, ka spekulācijas Entonijas nākotnes sakarā "nav godīgas". Līdz šim izskanējusi informācija, ka Entonijs nav fiziski labākajā gatavībā.

Entonijs šosezon desmit mačos guvis vidēji 13,4 punktus, kā arī sakrājis 5,4 atlēkušās bumbas.

Pašlaik 34 gadus vecais basketbolists starpsezonā no Oklahomasitijas Thunder tika aizmainīts uz Atlantas Hawks, kas gan izpirka viņa līgumu un uzreiz no viņa atbrīvojās, jo ievietoja viņu atteikumu jeb "waiver" draftā. Pēc tam Entonijs noslēdza viena gada līgumu ar Rockets.

Trīskārtējais olimpiskais čempions Entonijs Thunder komandai pievienojās pirms aizvadītās sezonas, bet pirms tam viņš sešas ar pusi sezonas nospēlēja Ņujorkas Knicks komandā, tostarp divus gadus kopā ar latviešu zvaigzni Kristapu Porziņģi.

NBA karjeru Entonijs sāka 2003.gadā Denveras Nuggets rindās, šajā komandā aizvadot septiņas ar pusi sezonas.

Entonijs NBA regulārajā čempionātā aizvadījis 1064 spēles, vidēji mačā gūstot 24 punktus. Savukārt aizvadītajā sezonā viņš 78 mačos izcēlās ar 16,2 punktiem spēlē, kas bija sezonas sliktākais rādītājs viņa karjerā.

Tikmēr ceturto lielāko uzvaru komandas vēsturē izcīnījusi Denveras Nuggets, kas savā laukumā ar rezultātu 138:93 (35:23, 38:34, 36:16, 29:20) sagrāva Atlantas Hawks basketbolistus.

Uzvarētājiem 25 punktus guva Huančo Ernangomess, bet pa 18 punktiem iemeta Pols Milseps un Gerijs Heriss.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien NBA mačā laukumā pavadīja divarpus minūtes, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs viesos ar rezultātu 111:116 (28:29, 32:32, 24:30, 27:25) piekāpās Losandželosas Clippers komandai, ciešot trešo zaudējumu un piekto neveiksmi pēdējos sešos mačos.

Bertāns šajā mačā nospēlēja divas minūtes un 27 sekundes, kuru laikā aizmeta garām divus tālmetienus un tika pie vienas piezīmes.

Sanantonio vienības rindās rezultatīvākais ar 34 punktiem bija Demars Derouzens, kamēr laukuma saimniekiem 23 punktus sameta līgas labākais rezervists Lū Viljamss.

Austrumu konferences un visas līgas līderpozīcijā ar 12 uzvarām 15 spēlēs ir Toronto Raptors, kamēr desmit panākumus 14 cīņās guvusi Milvoki Bucks. Savukārt Riodona Kuruca pārstāvētā Bruklinas Nets ar sešām uzvarām 15 mačos ir desmitā, bet Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar četriem panākumiem 15 cīņās ieņem 13.pozīciju.

Savukārt Rietumu konferencē līderpozīcijā ar 12 uzvarām 16 cīņās ir čempione Goldensteitas Warriors, kamēr tai ar desmit panākumiem 14 spēlēs seko Portlendas Trail Blazers. Tikmēr Spurs 14 spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras, kas tai dod devīto vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi