Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Biedriņš palīdz Warriors uzveikt spēcīgo Clippers vienību

Latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš pirmdien palīdzēja Goldensteitas Warriors klubam svinēt otro panākumu pēc kārtas Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā._ Warriors _savā laukumā ar 106:99 pārspēja vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām vienībām Losandželosas Clippers.

Lai gan vēl pirms 4.ceturtdaļas Goldensteitas basketbolistiem bija septiņu punktu deficīts, spoži aizvadītās pēdējās 12 minūtes (33:19) ļāva svinēt otro panākumu pēc nesen piedzīvotās trīs zaudējumu sērijas. 16 no saviem 28 punktiem Warriors līderis Stīvens Karijs guva tieši pēdējā ceturtdaļā, bet 18 punkti un 10 piespēles šajā mačā Džaretam Džekam.

Biedriņš nospēlēto teju 15 minūšu laikā metienus pa grozu neizdarīja un spēli noslēdza ar nulli gūto punktu ailītē. Viņa rēķinā divas atlēkušās bumbas un divas personīgās piezīmes, tāpat latvietis reizi bloķēja pretinieka metienu un pārtvēra vienu piespēli. Viņa lietderības rādītājs (-3) šajā spēlē bija otrs sliktākais komandā.

Clippers rindās ar iespaidīgu sniegumu izcēlās Bleiks Grifins, kuram tikai nedaudz pietrūka līdz triple-double - 26 punkti, 13 atlēkušās un astoņas piespēles. Džamals Kraufords iemeta 24 punktus, bet deviņas piespēles Krisam Polam, kurš visai nesekmīgi uzbruka grozam, gūstot tikai četrus punktus. 

Zīmīgi, ka Warriors uzvarējuši trijās no četrām savstarpējām spēlēm šajā sezonā. Pirms šī mača Clippers bija labākā bilance visā līgā.

Ar 25 uzvarām 40 mačos Warriors saglabā 5.vietu spēcīgajā Rietumu konferencē, bet Clippers ar bilanci 32-10 ir otrie. Konferences un visas līgas līderiem Oklahomsitijas Thunder šis rādītājs ir 32-9. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi