Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Dairis Bertāns ar 11 punktiem sekmē Milānas komandas uzvaru A sērijas mačā

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns svētdien iemeta 11 punktus Itālijas A sērijas mačā, kas viņa pārstāvētajai Milānas AX Armani Exchange Olimpia ļāva izcīnīt uzvaru.

AX Armani Exchange Olimpia izbraukumā ar 72:71 (15:14, 26:21, 12:15, 19:21) uzvarēja Redžio di Emīlijas Grissin Bon.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā grozā raidīja divus no četriem divpunktu metieniem, abus tālmetienus un vienīgo "sodiņu". Tāpat latvieša rēķinā viena atlēkusī bumba, viena pārtverta piespēle, divas kļūdas, divas piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas ļāva tikt pie sešiem efektivitātes punktiem.

Milānas komandas rindās 18 punktus šajā mačā iemeta Artūrs Gudaitis, kamēr pretiniekiem ar 17 atbildēja Džeilens Reinoldss.

Tikmēr citā svētdienas mačā Rihards Kuksiks guva sešus punktus un palīdzēja Pezāro Victoria Libertas vienībai savu skatītāju priekšā ar 74:71 (22:15, 18:12, 16:19, 18:25) pieveikt Varēzes Openjobmetis, kur latvietis pavadīja lielāko daļu no 2015./2016.gada sezonas.

Svētdienas cīņā Latvijas basketbolists laukumā pavadītajās 18 minūtēs grozā raidīja divus no septiņiem tālmetieniem, kā arī atzīmējās ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu bumbu un pieciem efektivitātes punktiem.

A sērijas kopvērtējumā vadībā ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs atrodas Brešas Germani Basket, kamēr ceturtā ar septiņām uzvarām deviņos mačos ir AX Armani Exchange Olimpia, kamēr Dolomiti Energia un Victoria Libertas guvušas pa trim panākumiem un atrodas attiecīgi 12. un 13.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi