Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gados jaunā Lakers komanda ielaužas NBA Rietumu konferences astoņniekā

Losandželosas Lakers vienība otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā otrajā puslaikā atspēlēja 19 punktu deficītu un savā laukumā ar 103:94 (23:27, 19:29, 30:19, 31:19) uzvarēja Čikāgas Bulls komandu.

Šīs spēles lielāko daļu vadībā atradās Bulls komanda, kas turklāt otrā puslaika sākumā tā bija izvirzījusies vadībā pat ar 19 punktu pārsvaru (61:42). Tomēr gados jaunā Lakers vienība nodemonstrēja raksturu un pakāpeniski deficītu atspēlēja. Noslēdzošās mača minūtes jau ritēja punkts punktā, bet beigas veiksmīgāk aizvadīja mājinieki no Losandželosas, gūstot savu astoto uzvaru 18 mačos.

Lakers labā 22 punktus iemeta Kails Kuzma, kamēr Kenteviuss Koldvels-Poups pievienoja 21 punktu.

Savukārt šī gada NBA drafta otrais numurs Lonzo Bols izcēlās ar astoņiem punktiem un 13 atlēkušajām bumbām.

Tikmēr Bulls sastāvā 17 punktus iemeta Denzels Valentains, bet soms Lauri Markanens atzīmējās ar 13 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām.

Šis panākums ļāvis pēdējās sezonās neveiksmīgi spēlējošajai Lakers komandai ielauzties Rietumu konferences pirmajā astoņniekā.

Visas līgas un Austrumu konferences galvgalī ar 16 uzvarām 18 cīņās ir Bostonas Celtics komanda. Tikmēr Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks ar deviņām uzvarām 16 mačos ieņem septīto vietu Austrumos.

Rietumu konferences priekšgalā ar 13 uzvarām 17 spēlēs ir Goldensteitas Warriors un Hjūstonas Rockets vienības, kurām ar 11 panākumiem seko Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs.

Nākamo maču Knicks aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Raptors, kurai sestdien viesos zaudēja ar rezultātu 84:107, kamēr Spurs šajā pat dienā viesosies pie Pelicans.

Līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Porziņģis ar vidēji 27,6 punktiem atrodams ceturtajā pozīcijā, kur līderis ar 31,6 punktiem ir Džeimss Hārdens no Rockets.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi