Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jūtas Jazz izšķirošajā mačā pārāka par Clippers un sasniedz NBA play-off otro kārtu

Pateicoties drošai uzvarai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā mačā, Jūtas Jazz komanda svētdien kļuva par noslēdzošo izslēgšanas turnīra otrās kārtas dalībnieci. Jazz komanda Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas septītajā mačā viesos ar 104:91 (24:24, 22:15, 33:24, 25:28) apspēlēja Losandželosas Clippers, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar rezultātu 4-3.

Jazz komanda tagad konferences pusfinālā tiksies ar regulārajā sezonā uzvarējušo Goldensteitas Warriors komandu, kas savu pirmās kārtas sēriju noslēdza jau pirmdien.

Aizvadītajā mačā uzvarētājiem ar 26 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Gordons Heivords, kamēr ar 17 punktiem atzīmējās Džordžs Hils un Deriks Feivorss, kuram bija arī 11 savāktas bumbas zem groziem.

Tikmēr Clippers rindās ar 24 punktiem un 17 atlēkušajām bumbām izcēlās Deandrē Džordans, double-double savācot visās septiņās sērijas spēlēs, bet 20 punktus iemeta Džamals Kraufords.

Karjeras pēdējo maču aizvadīja pieredzējušais Clippers basketbolists Pols Pīrss, kura rēķinā bija seši punkti, bet jau kopš sērijas trešā mača Losandželosas komandai traumas dēļ nepalīdzēja viens no līderiem Bleiks Grifins.

Jazz komanda izslēgšanas turnīra pirmo kārtu pārvarējusi pirmoreiz kopš 2010.gada.

Regulārajā sezonā abas komandas izcīnīja vienādu uzvaru skaitu un pirmajās sešās šīs sērijas spēlēs neviena uzvara netika gūta ar vairāk kā astoņu punktu pārsvaru, tomēr noslēdzošajā cīņā Jazz otro puslaiku iesāka ar 23:9 izrāvienu, panākot 21 punkta pārsvaru un Clippers vairs neizdevās radīt intrigu.

Kā vēstīts, Warriors komanda savā konferences ceturtdaļfināla sērijā ar 4-0 apspēlēja Portlendas Trail Blazers. Vēl vienā Rietumu konferences pusfināla sērijā savā starpā tiksies latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda un Hjūstonas Rockets.

Tikmēr Austrumu konferencē tiksies Klīvlendas Cavaliers un Toronto Raptors komandas, bet viena sērija sākās jau svētdien, Bostonas Celtics komandai savā laukumā ar rezultātu 123:111 (24:38, 35:26, 36:16, 28:31) apspēlējot Vašingtonas Wizards.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi