Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Kadetiem 10.vieta EČ, U-18 meitenes turpina ar uzvaru

Latvijas U-16 basketbola izlase Ginta Fogela vadībā sestdien izcīnīja 10.vietu Latvijā un Lietuvā notiekošajā Eiropas čempionātā kadetiem, mačā par 9.vietu ar 46:63 piekāpjoties grieķu vienaudžiem. Turnīra astoņās spēlēs Latvija tika pie trim panākumiem.

Šajā mačā rezultatīvākais Latvijas izlasē ar 14 gūtajiem punktiem bija Rūdolfs Strādnieks, bet 12 punktus iekrāja Dāvis Zonne.

Latvijas jaunie basketbolisti jau mača ievadā nonāca zaudētājos ar 4:11, bet pēc pirmā puslaika Latvija zaudēja ar 21:37. Arī pēc lielā pārtraukuma cīņas scenārijs būtiski nemainījās - Grieķija pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā, neļaujot latviešiem atspēlēties un pacīnīties par uzvaru.

Tikmēr U-18 meiteņu basketbola izlase Maķedonijā notiekošajā Eiropas čempionātā B divīzijā ar 79:49 sagrāva mājinieces C apakšgrupas otrajā spēlē.

Latvijas izlases labā 15 punktus guva Kitija Laksa, Krista Brīdiņa izcēlās ar 14 punktiem, bet pie 13 punktiem tika Rūta Veidere.

Līdzīga cīņa ritēja tikai mača pirmajās piecās minūtēs, bet pēc tam Latvija pakāpeniski pārņēma iniciatīvu un jau pēc pirmā puslaika atradās vadībā ar 15 punktu pārsvaru - 35:20. Pēc lielā pārtraukuma latvietes pārsvaru tikai palielināja un svinēja pārliecinošu uzvaru.

Pirmās kārtas mačā ceturtdien Latvijas izlase ar rezultātu 67:68 zaudēja Baltkrievijas vienaudzēm, bet pirmdien Latvijas vienību gaida spēkošanās ar Angliju.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi