Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Karijs: Warriors stāsts vēl nav beidzies

Visi domā, ka Goldensteitas Warriors komandas ērai Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir pienākušas beigas, tomēr tas tā nav, uzskata šīs vienības basketbolisti.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka ceturtdien pirmo reizi vēsturē par NBA čempioniem tika kronēti Toronto Raptors basketbolisti, kuri finālsērijas sestajā spēlē izbraukumā ar 114:110 pieveica iepriekšējo divu gadu čempioni Warriors un sērijā līdz četrām uzvarām triumfēja ar 4-2.

Šajā sērijā nopietnos savainojumos iedzīvojās Warriors zvaigznes Kevins Durants un Klejs Tompsons, turklāt abi varētu izlaist pat visu nākamo sezonu. Abi šovasar varētu kļūt arī par brīvajiem aģentiem, kas titulēto komandu nostādītu lielu pārmaiņu priekšā.

"Šovasar ir jāpieņem daudz svarīgu lēmumu, bet ar to mēs tiksim galā," pēc sezonas noslēguma teica viens no Warriors līderiem Stefans Karijs. "Īstiem čempioniem kā mums ir jāprot pielāgoties un saglabāt savu DNS, lai arī kāds nākamsezon būtu mūsu sastāvs."

"Ir smagi samierināties ar zaudējumu NBA finālā, bet mūsu stāsts vēl nav beidzies," uzskata Karijs. "Esmu tiešām lepns par šo piecu gadu nogriezni un to, kā mēs cīnījāmies. Tas bija lieliski, bet tās nav beigas."

Warriors komanda neizmantoja iespēju trešo gadu pēc kārtas uzvarēt NBA čempionātā, kā arī kļūt par pirmo vienību pēdējo 50 gadu laikā, kas trofeju ieguvusi ceturto reizi pēdējo piecu sezonu laikā.

"Visi domā, ka šai ērai ir pienācis gals, tomēr tas tā nav. Tā domāt vienkārši nav pārāk gudri. Mēs vēl neesam paveikuši savu darāmo," tikmēr teica Dreimonds Grīns. "Jā, šogad zaudējām, bet es dzirdu tik daudz runu, ka šīs ir beigas, tomēr es uz to tā neskatos. Mēs būsim atpakaļ."

"Šai komandai ir milzīga sirds, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka turpināsim cīnīties," uzsvēra viens no Warriors līderiem.

Tikmēr Warriors galvenais treneris Stīvs Kers atzina, ka komandas sniegumu būtiski ietekmējušas traumas.

"Savainojumi vienmēr ir daļa no NBA sezonas, tomēr sāpīgākais ir to nopietnība," pauda Kers. "Durantam nākamā sezona Ahilleja cīpslas pārrāvuma dēļ būs jāizlaiž, kamēr Tompsons guva ceļgala traumu. Tas ir brutāli, ar ko šiem spēlētājiem šobrīd jāsaskaras."

Raptors ceturtdien kļuva par pirmo komandu ārpus ASV, kas kļuvusi par NBA čempioni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi