Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Porziņģis: Ticu, ka šī uzvara var mūsu rezultātus tagad pagriezt otrādi

Ņujorkas Knicks komanda svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret latvieša Dāvja Bertāna pārstāvēto Sanantonio Spurs vienību aizsardzībā demonstrējusi vienu no labākajiem sniegumiem šajā sezonā, uzskata šo klubu pārstāvošais Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau vēstījām, ka Knicks svētdien savā laukumā ar 94:90 (18:21, 24:27, 27:17, 25:25) pārspēja Spurs. Porziņģis šajā mačā izcēlās ar 16 punktiem, kamēr Bertāns iemeta trīs.

"Domāju, aizsardzībā šī bija viena no labākajām mūsu spēlēm šajā sezonā. Pirms šīs cīņas analizējām savu sniegumu un sapratām, ko varam darīt labāk. Šovakar mūsu izpildījumā bija redzams komandas basketbols - palīdzējām viens otram un izcīnījām uzvaru," pēc mača uzsvēra Porziņģis. "Tikām pie metieniem, kustinot bumbu un esot nesavtīgiem."

Knicks komandai pēc gana sekmīga sezonas sākuma turpinājums nav izdevies, turklāt pirms mača ar Spurs tai bija četru zaudējumu sērija.

"Ticu, ka šī uzvara var mūsu rezultātus tagad pagriezt otrādi. Līdz šim labas spēles mijušās ar ne tik veiksmīgām, tomēr ceru, ka šis panākums mums ļaus tikt pie kaut kā labāka," cerību pauda Porziņģis.

Arī Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks uzteica komandas nopelnus aizsardzībā, kā arī nesavtīgā spēlē.

"Vienmēr esmu ticējis, ka šī komanda aizsardzībā varējusi spēlēt labi, tomēr pavisam cits jautājums bija spēlētāju vēlme to darīt," norādīja Hornačeks.

Porziņģis šosezon 48 mačos caurmērā iemetis 18,5 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu.

Ar 23 panākumiem 56 spēlēs Knicks komanda ir Austrumu konferences 12.pozīcijā, bet nākamo maču šī vienība aizvadīs trešdien viesos pie Oklahomasitijas Thunder. Savukārt tad būs vairāk nekā nedēļu ilgs pārtraukums, kas saistīts ar Visu Zvaigžņu spēli.

 

Top komentāri

atvainojiet
a
Tas ir "Dienas" skribents, kurš nemāk tulkot latviski. Kristaps jau runāja angliski, bet "dienas" žurnālists tulkoja. "Diena" karo pret normālu latviešu valodu?
Andris
A
Nu uzlabojat speli aizsardziba bet 90 ielaistie punkti nav nemaz tik maz. Laba aizsardziba kad ap 80 punkti. Kas atiecas uz bertanu vins izdarija visu laukuma kad vinam deva laiku pats biju uzsledzis redzeju to momentu kad vins uznaca uz laukuma savaca pie sava groza atlekosu bumbu tad uzreiz savaca pie pretinieku zonas izglaba autal idiejosu bumbu , tad atdeva daudz efektigu piespelu pats efektigi darija mankustibas. Vienigais pats neuzdrikstas pa grozu mest laikam neatlauj vel, kaut vai mes zinam ka vinam ir ar stabils metiens. Porzinigis malacis. Karmelo Antonijs nelauj jo ka redzeju daudzus uzbrukumus vada caur vinu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi