Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

LTV7 programmā šonedēļ basketbols, volejbols, vieglatlētika un Red Bull Crashed Ice

Šonedēļ LTV7 sporta pārraižu programmā – VEF Rīga spēles VTB Vienotajā līgā un LBL, izšķirošie notikumi Schenker līga volejbolā, Eiropas čempionāts vieglatlētikā telpās un kārtējais Red Bull Crashed Ice posms. 

Ceturtdien, 28. februārī, pulksten 17:45 VEF Rīga viesos tiksies ar Tsmoki Minsk – neapšaubāmi vājāko komandu grupā. Vefiešiem viesos jāizcīna uzvara, jo ir iespēja uz augšu grupā, kas dos relatīvi vājāku pretinieku play-off pirmajā kārtā. Savukārt sestdien, 3. martā, pulksten 15.30 skatītājus gaida Ventspils un VEF Rīga cīņa par uzvaru LBL pamatturnīrā. Abu komandu iespētais LBL šosezon ir līdzīgs, kaut kopējā slodze nedaudz lielāka vefiešiem, kuri spēlē arī Eiropas kausa izcīņā un VTB līgā, ventspilnieki – BBL līgā un Eiropas Izaicinājuma kausā.  

Piektdien, 1. martā, Gēteborgā sāksies Eiropas vieglatlētikas čempionāts telpās, un visi nozīmīgākie čempionāta notikumi būs skatāmi LTV7 tiešraidēs. Pirmā tiešraide jau piektdien pulksten 10.55 ar kvalifikāciju daudzās disciplīnās un daudzcīņu sievietēm. Savukārt vakara pārraidē no pulksten 17.55 – pirmo medaļu komplektu sadalīšana, tostarp būs divi ļoti interesanti fināli 60 m barjerskrējienā gan vīriešiem, gan sievietēm, beigsies arī daudzcīņa sievietēm. Sestdien, 2. martā, pārraides no Gēteborgas paredzētas pulksten 12.25 un 18.00, savukārt svētdien – 11.55 un 17.30 – fināli daudzās vieglatlētikas disciplīnās. 

Šīs nedēļas nogale sporta dzīvē nozīmīga arī ar finālsacensībām Schenker volejbola līgā, kas 2. un 3. martā risināsies Pērnavā. Sestdien – pusfināla izslēgšanas spēlēs cīnīsies arī Latvijas kluba Lāse-R volejbolisti.

Rīdziniekiem pusfināla pretinieki būs Parnu VK volejbolisti. Pusfināla translācija LTV7 sestdien pulksten 16.00, bet fināls – svētdien pulksten 13.30.

Sestdien pēc pusnakts, pulksten 00.55, LTV7 piedāvā kārtējo Red Bull Crashed Ice posmu slidošanā pa ledus trasi. Šoreiz sacensības notiek Lozannā un arī solās būt aizraujošas. Iepriekš Nīderlandē rīkotāji bija nedaudz pārcentušies un radījuši pārāk sarežģītu un bīstamu trasi. Jācer, ka šoreiz būs ierastāks ledus profils. 

Šīs nedēļas sporta pārraides skatāmas internetā – LTV.LV!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi