Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

LTV7 šonedēļ bagātīga sporta pārraižu programma

Šonedēļ LTV7 piedāvā plašu sporta sacensību pārraižu programmu, kurā būs gan_ VEF Rīga _spēles Eiropas kausa izcīņā un VTB Vienotajā līgā, gan kārtējais pasaules kausa posms skeletonā un bobslejā, gan veselas četras HK Rīga mājas spēles Jaunatnes hokeja līgā, informē Latvijas televīzija.

Jau otrdien, 15. janvāra vakarā pulksten 19:15 VEF Rīga basketbolisti uzņems spēcīgo Bilbao Basket komandu, kuras kodolu veido daudzi talantīgi spāņu basketbolisti, bet centrā darbojas amerikānis Hemiltons un serbs Rakovičs. Savukārt svētdien, 20. janvārī, pulksten 14:45 vefieši Maskavā aizvadīs VTB Vienotās līgas spēli ar CSKA. Favorīti, protams, būs mājinieki, jo CSKA ir viena no vadošajām komandām pat Eirolīgā. Taču vefieši šajā sezonā spējusi uzvarēt arī Kauņas Žalgiri, un kādēļ lai nepacenstos sagādāt vēl vienu pārsteigumu?

Trešdien īstu mājas spēļu maratonu jaunatnes hokeja līgā uzsāks HK Rīga hokejisti. Pirmās divas spēles – 16. un 17. janvārī pulksten 19:30 – ar šajā sezonā vājāko Rietumu konferences komandu Junostj (Minska). HK Rīga vēl joprojām cīnās par iekļūšanu play-off turnīrā, tāpēc katrs punkts ir zelta vērtē. Maratona turpinājums gaidāms sestdien un svētdien, 19. un 20. janvārī, pulksten 17.00, kad HK Rīga Piņķos uzņems vēl vienu Baltkrievijas komandu – Dinamo- Šiņņik. Aleksandra Beļavska trenētie hokejisti arī tēmē uz iekļūšanu play-off turnīrā un līdz Jaunajam gadam viņiem bija veicies nedaudz labāk nekā rīdziniekiem.

Sestdien, 19. janvārī, un svētdien, 20. janvārī, ar posmu Īglsas trasē Austrijā turpināsies pasaules kausa izcīņa skeletonā un bobslejā. Samērā īsajā un ātrajā trasē ļoti liela nozīme ir starta ieskrējienam. Mūsu sportistiem šis elements allaž ir bijis stiprā puse, tāpēc gaidīsim labus sasniegumus gan no skeletonistiem, gan bobsleja ekipāžām.

Visas šīs nedēļas sporta pārraides skatāmas tiešraidē arī LTV.LV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi