Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Valsts Prezidenta balvā vieglatlētikā startēs četru kontinentu pārstāvji

Otrdien tika nosaukts Latvijas izlases sastāvs Valsts Prezidenta balvai vieglatlētikā, kas nedēļas nogalē norisināsies Valmierā. Dalībnieku vidū būs visu trīs Baltijas valstu izlašu vieglatlēti, kā arī sportisti no sešām citām valstīm, portālu Diena.lv informēja sacensību rīkotāji.

Jāņa Daliņa stadionā Valmierā, 8. un 9. jūnijā norisināsies tradicionālās vieglatlētikas sacensības Valsts Prezidenta balva vieglatlētikā. Šoreiz sacensības būs ar jaunu intrigu, jo tās notiks starp Baltijas valstu izlasēm, kuras cīnīsies par Prezidenta kausu. Bez Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vieglatlētiem startēs sportisti no četriem kontinentiem. Dalībnieku vidū Ukrainas, Krievijas, Kenijas, Dienvidāfrikas, Paragvajas un Uzbekistānas pārstāvji, no kuriem pazīstamākie būs krievu tāllēcējs Pāvels Karavājevs un Uzbekistānas tāllēcēja Jūlija Taravsova.

Dalībnieku vidū būs daudzi Latvijā pazīstami vieglatlēti, no kuriem daļa jau izpildījuši Eiropas čempionāta un Londonas Olimpisko spēļu noramtīvus, bet vēl vairāki sportisti tieši Jāņa Daliņa stadionā centīsies izmantot vienu no pēdējām iespējām doties uz svarīgajām sacensībām.

Interesants duelis tāllēkšanā vīriešiem būs starp Elviju Misānu un Jāni Leiti, kuri abi centīsies sasniegt olimpisko spēļu normatīvu. Šķēpa mešanā vīriešiem startēs olimpiskais vicečempions Ainārs Kovals, savukārt dāmu šķēpa mešanas sacensībās lielākā intriga būs tā, vai Sintai Ozoliņai Kovalai izdosies izpildīt olimpisko normatīvu. Sacensībās redzēsim arī tādus Latvijā pazīstamus vieglatlētus kā Jeļenu Prokopčuku, Ronaldu Arāju, Staņislavu Olijaru, Laumu Grīvu, Igoru Sokolovu un citus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi