Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Emerijs apstiprināts Londonas Arsenal galvenā trenera amatā

Spāņu futbola treneris Unai Emerijs apstiprināts Anglijas futbola komandas Londonas Arsenal galvenā trenera amatā, vēsta klubs.

Pašlaik 46 gadus vecais Emerijs, kurš iepriekš trenēja Francijas vienību Parīzes Saint-Germain, jau iepriekš tika minēts kā viens no galvenajiem kandidātiem, lai kļūtu par Londonas vienības treneri.

Emerijs pie PSG stūres stājās 2016.gadā un divas sezonas pēc kārtas Parīzes vienību aizveda līdz UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam, kur gan abas reizes kāju priekšā pielika Spānijas grandi Barcelona un Madrides Real.

Pirms šīs sezonas PSG bija iztērējusi aptuveni 400 miljonus eiro tikai Neimara un Kiliana Mbapē iegādēs, taču komandas sniegums Čempionu līgā neattaisnoja vadības cerības un Emerijs zaudēja darbu, viņa vietā stājoties vācietim Tomasam Tuhelam.

Emerijs iepriekš veiksmīgākos trenera karjeras gadus aizvadīja Sevilla komandā, kur viņš trīs sezonu laikā trīs reizes izcīnīja UEFA Eiropas līgas trofeju.

Savukārt Londonas Arsenal galvenais treneris Arsēns Vengers pameta komandu pēc 22 gadu vadības. Par viņa pēcteci tika minēts arī pašreizējais Žuzepa Gvardiolas palīgs Mančestras City komandā Mikels Arteta, bet nelielās trenera darba pieredzes dēļ Emerijs viņu pārtrumpoja.

Arsenal aizvadītajā sezonā finišēja sestajā vietā Anglijas premjerlīgā un neiekļuva UEFA Čempionu līgā, bet nākamsezon piedalīsies UEFA Eiropas līgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi