Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Krievijas futbolisti Kokorins un Mamajevs divos incidentos piekauj cilvēkus

Pazīstamie Krievijas futbolisti Aleksandrs Kokorins un Pāvels Mamajevs Maskavā iesaistījušies kautiņos, kā rezultātā cietuši divi cilvēki.

Pirmdien no rīta Sanktpēterburgas Zeņit uzbrucējs Kokorins un Krasnodar pussargs Mamajevs kopā ar draugiem pēc striptīza kluba apmeklējuma sāka spārdīt stāvvietā novietotās automašīnas, par ko saņēma aizrādījumu.

Futbolisti piezīmi izteikušo izvilka no viņa mašīnas, nogāza zemē un spārdīja kājām pārsitot galvu. Vēlāk cietušo - Pirmā kanāla programmu vadītājas Olgas Ušakovas šoferi - nogādāja reanimācijā, kur konstatēts smadzeņu satricinājums.

Tiesa, bravūrīgajai grupai ar vienu incidentu nepietika un pāris stundas vēlāk viņi iesaistījās citā kautiņā. Futbolisti ar draugiem skaļi uzvedās kādā no Maskavas kafejnīcām, saņemdami personāla un apmeklētāju aizrādījumus.

Tā rezultātā viņi izraisīja vēl vienu kautiņu, kurā Kokorins ar krēslu pa galvu iesita Denisam Pakam, kurš ir Krievijas Rūpniecības ministrijas ierēdnis. Tāpat kautiņā cieta zinātniskā centra Nami ģenerāldirektors Sergejs Gaisins.

Krasnodar klubs jau paziņojis, ka Mamajevs uz laiku tiks atstādināts no pirmās komandas treniņiem un saņems bargu naudas sodu. Tāpat tiek izskatīta iespēja, kā pēc iespējas ātrāk lauzt līgumu ar futbolistu.

Savukārt Zeņit paziņoja, ka gaida tiesībsargājošo iestāžu lēmumu, līdz ar to pagaidām nekādi soda mēri netiek pieņemti.

Tikmēr futbolistu un treneru arodbiedrības vadītājs Nikolajs Gramatikovs paziņoja, ka šajā lietā, visticamāk, nepiedalīsies futbolistu aizstāvībā, jo incidenta raksturs nebija saistīts ar futbolu.

Pašlaik 27 gadus vecais Kokorins Krievijas izlasē aizvadījis 48 spēles, kurās guvis 12 vārtus, kamēr 30 gadus vecajam Mamajevam valstsvienībā ir 15 mači.

 

Top komentāri

Puika
P
Ja spēlēt neprot, vismaz ar vaļenkiem pavicināt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi