Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Pasaules futbola superzvaigzne Mesi svin 10 gadus Barcelona komandā

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi ceturtdien svinēja desmit gadu jubileju kopš pirmās aizvadītās spēles Spānijas vienībā Barcelona, pavadīto laiku nosaucot par "neticamu"."Vēlos pateikt paldies manai ģimenei, draugiem, komandas biedriem un Barcelona kolektīvam par atbalstu šajos desmit neticamajos gados," paudis Mesi.

"Vienmēr esmu izbaudījis atrašanos laukumā un Barcelona krāsu valkāšanu. Visu laiku cenšos uzlabot savu sniegumu, lai iegūtu vēl titulus ar savu komandu."Mesi Barcelona komandas rindās debitēja 17 gadu vecumā 2004.gada 16.oktobrī, kad vienība ar 1:0 pārspēja otru Barselonas vienību _Espanyol._Kopš tā laika viņš 2009., 2010., 2011. un 2012.gadā nosaukts par pasaules labāko futbolistu, saņemot prestižo _Ballon d'Or _trofeju jeb Zelta bumbu, trīs reizes - 2006., 2009. un 2011.gadā - triumfējis UEFA Čempionu līgā, kā arī palīdzējis vienībai sešas reizes būt labākajai vietējā čempionātā.Mesi kļuvis par Barcelona visu laiku rezultatīvāko spēlētāju, turklāt jau nākamajā mačā var kļūt arī par visu laiku rezultatīvāko Spānijas čempionāta spēlētāju - pašlaik 27 gadus vecais Mesi izcēlies ar 249 precīziem raidījumiem, bet rekordists ir spāņu četrdesmito un piecdesmito gadu zvaigzne Telmo Sarra, kurš izcēlās ar 251 raidījumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Uz LOK prezidenta amatu kandidēs pieci pretendenti

7. maijā noslēdzās Olimpisko sporta veidu federāciju pieteikumu iesniegšana Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesijā paredzētajām vēlēšanām. Kopum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi