Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rakels līdz sezonas beigām izīrēts Polijas komandai Cracovia

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Deniss Rakels līdz šī gada jūnija beigām izīrēts Polijas augstākās līgas komandai Krakovas Cracovia, kurā viņš savulaik jau spēlēja rezultatīvi, vēsta klubs.

Pašlaik 25 gadus vecā Rakelas Cracovia nometnē ieradās pagājušajā nedēļā, pirms līguma noslēgšanas izejot medicīniskās pārbaudes.

Cracovia ar 22 punktiem 21 spēlē ir 12.pozīcijā Polijas čempionāta kopvērtējuma tabulā. Ekstraklasē šobrīd ir ziemas pārtraukums, kas beigsies pēc trim nedēļām, Krakovas vienībai 10.februārī savā laukumā uzņemot Latvijas izlases aizsarga Igora Tarasova pārstāvēto Vroclavas Šlask.

Rakels jau pārstāvēja Cracovia komandu no 2014.gada janvāra līdz 2016.gada janvārim, 68 mačos izceļoties ar 28 vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par vienu no veiksmīgākajiem leģionāriem Krakovas vienības vēsturē.

Sekmīgākā Rakelam bija 2015./16.gada sezonas pirmā puse, kurā viņš 20 Polijas čempionāta mačos iesita 15 vārtus. Pēc šāda veiksmīga nogriežņa Rakels noslēdza līgumu ar Anglijas pēc spēka otrās līgas jeb Championship komandu Reading, kurā nav spējis nostiprināties, tāpēc pirms šīs sezonas viņš tika izīrēts citai Polijas vienībai Poznaņas Lech. Tās rindās uzbrucējs šoruden laukumā izgāja 11 Polijas ekstraklases un trijās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra spēlēs, bet ar vārtu guvumiem neizcēlās.

Rakels joprojām pieder Reading komandai un sākotnēji Lech vienībai tika izīrēts līdz šī gada gada jūnija beigām. Klubam pēc īres līguma beigām ir tiesības izpirkt Rakelu. Kā iepriekš tika vēstīts, Cracovia jau esot gatava spēlētājam pēc sezonas piedāvāt līgumu uz pāris gadiem.

Rakels 2016.gada sākumā pievienojās Reading, pirmajā pussezonā 12 spēlēs gūstot trīs vārtus. Tomēr tā paša gada augustā viņš jau sezonas trešajā mačā guva potītes lūzumu. Kaut aptuveni februārī viņš jau bija gatavs spēlēt, līdz sezonas beigām uzbrucējs vairs ne reizi neiekļuva "Reading" pieteikumā.

Pirms tam Rakels Polijā spēlēja no 2010. līdz 2015.gada nogalei, pārstāvot Ļubinas Zaglebie un Cracovia komandas.

Rakels Latvijas izlasē aizvadījis 20 mačus, kuros ar vārtu guvumiem nav atzīmējies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi