Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Spāņi, horvāti un itāļi dalīs divas ceļazīmes uz Euro 2012 ceturtdaļfinālu

Divas noslēdzošās spēles pirmdienas vakarā norisināsies Eiropas futbola čempionāta C grupā. Gdaņskā pašreizējie čempioni spāņi tiksies ar Horvātiju, bet Poznaņā Itālija spēkiem mērosies ar Īrijas valstsvienību. Abu spēļu sākums plkst. 21:45.

Teorētiski Eiropas čempione Spānija vēl var neiekļūt ceturtdaļfinālā, lai gan jāpiekrīt Latvijas futbolistam Mārim Verpakovskim, kurš pēc Spānijas pārliecinošās uzvaras 4:0 pār Īriju tvītoja, ka ar tādu sniegumu spāņi var nosargāt čempiona godu. Pirmdien C grupas pēdējās kārtas spēlē spāņi spēlēs pret «Eiropas brazīliešiem» horvātiem, bet Itālija cerēs izcīnīt pirmo uzvaru turnīrā pret tautieša Džovanni Trapatoni vadīto Īrijas izlasi.

Īrija ir viena no divām Euro 2012 komandām, kas pirms pēdējās kārtas ir zaudējusi pat teorētiskas iespējas kvalificēties ceturtdaļfinālam, taču tās galvenais treneris itālis Džovanni Trapatoni noteikti nepadosies un gatavo saviem tautiešiem kādas lamatas.

Uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā C grupā pretendē trīs komandas: Spānija, Horvātija un Itālija. Visvienkāršākais uzdevums ir spāņiem: uzvara garantēs 1. vietu grupā, neizšķirts garantēs iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Horvātija iegūs 1. vietu, ja uzvarēs spāņus. Viņiem der arī rezultatīvs neizšķirts (sākot ar 2:2 un vairāk). Ja horvāti nospēlēs 0:0 un itāļi uzvarēs, horvāti izstāsies. Ja Horvātija spēlēs neizšķirti 1:1, tai jācer, ka Itālija neuzvarēs ar 3:1 vai lielāku rezultātu, jo tādā gadījumā ceturtdaļfinālā spēlēs Squadra Azzurra, kurai ir labāks UEFA koeficients.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi