Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Višņakovs: Atgriešanās spēlē gribēju sevi parādīt no labākās puses, bet pārcentos

Uzbrucējs Eduards Višņakovs pirmdien savā atgriešanās mačā Latvijas futbola virslīgā vēlējās sevi parādīt no labākās puses, taču pārcentās un nopelnīja sarkano kartīti, aģentūrai LETA pastāstīja futbolists.

RFS pirmdien SynotTip Latvijas futbola virslīgas spēlē savā laukumā ar 1:0 pārspēja Metta/Latvijas Universitāte (LU) vienību, bet par mača centrālo personu kļuva 27 gadus vecais Višņakovs, kuram šī bija atgriešanās virslīgā pēc vairāk nekā piecu gadu pārtraukuma.

Vispirms 27 gadus vecais futbolists, kurš RFS komandai pievienojās jūlijā, 11.minūtē pēc standartsituācijas augstā lēcienā ar galvu iesita bumbu vārtos.

"Ļoti patīkamas sajūtas, ka esmu atgriezies virslīgā, turklāt spēlēju kopā ar brāli Alekseju. Treniņos ļoti daudz strādājam pie standartsituācijām. Bija labs izpildījums, tāpēc varēju gūt vārtus," par veiksmīgo epizodi teica futbolists.

Savukārt otrā puslaika desmitajā minūtē Višņakovs rupji nospēlēja pret Metta/LU futbolistu Vladislavu Fjodorovu, kā rezultātā nopelnīja sarkano kartīti un atstāja RFS mazākumā.

"Mans pārkāpums izbojāja visu. Vēlos atvainoties komandai par šo situāciju, esmu vainīgs. Biju noskaņojies un uzlādējies spēlei, ļoti vēlējos sevi pierādīt no labākās puses. Grūti teikt, vai bija sarkanā vai dzeltenā kartīte, vienkārši pārāk agresīvi gāju uz bumbu. Nedaudz par agresīvu sanāca. Esmu vainīgs, bet jāsaka paldies arī komandai, kas nosargāja rezultātu un izcīnīja uzvaru," skaidroja Višņakovs.

RFS pēc izcīnītās uzvaras ar 19 punktiem 13 spēlēs pakāpusies uz piekto vietu turnīra tabulā, bet pirmais trijnieks ir vien uzvaras attālumā.

Pagājušajā nedēļā RFS rindas papildināja Latvijas valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra, kurš bija pieteikts pirmdienas mačam, taču laukumā nedevās. Savukārt aizpagājušajā nedēļā pēc vairāk nekā gada laukumā atgriezās izlases pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš guva vārtus RFS pārbaudes spēlē, taču virslīgas mačam viņš pirmdien vēl nebija pieteikts.

Višņakovs jūnijā bija devies uz pārbaudi Krievijas premjerlīgas jaunpienācējā Habarovskas SKA, tomēr klubs ar futbolisti nolēma līgumu neslēgt.

Pagājušo sezonu Višņakovs pavadīja Polijas komandā Hožuvas Ruch. Laukumā viņš izgāja 15 mačos un iesita tikai vienus vārtus, ko paveica sezonas noslēdzošā mača izskaņā.

Jaunākais no brāļiem Višņakoviem - Eduards - pērn uz Ruch bija izīrēts no Beļģijas komandas Westerlo. Arī šī vienība šogad zaudēja vietu savas valsts augstākajā līgā, tomēr Latvijas futbolista kontrakts pēc sezonas noslēdzās. Pirms vietas sastāvā zaudēšanas uzbrucējs Beļģijas vienības sastāvā paguva piedalīties 16 spēlēs, kuru laikā guva trīs vārtus.

Karjeras laikā Višņakovs ir pārstāvējis arī Rīgas Daugavu, Ventspili, Kazahstānas komandu Karagandas Šahtjor un Lodzas Widzew no Polijas.

Latvijas valstsvienības rindās Višņakovs ir piedalījies 14 spēlēs, taču vārtus pagaidām vēl nav guvis, turklāt pēdējā laikā uz izlasi netiek saukts.

Top komentāri

taisnošanās attaisnojums
t
Kas nu kuram ir labākā puse...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi