Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dinamo vēlas iegūt Dārziņu, skaidrība varētu būt 17.jūnijā

Latvijas hokeja valstsvienības kapteinis Lauris Dārziņš, visticamāk, nākamajā sezonā Kazaņas Ak Bars sastāvā nepaliks. Interesi par Lauri izrāda Rīgas Dinamo, bet svarīgi būs, kā notikumi attīstīsies 17. jūnijā, kad KHL jaunā komanda no Vladivostokas varēs izvēlēties pa vienam spēlētājam no citiem KHL spēlējošajiem Krievijas klubiem.

Cik liela varbūtība ir ieraudzīt Dārziņu nākamajā sezonā Rīgas klubā, jautāju Dinamo ģenerālmenedžera pienākumus atkal pārņēmušajam Normundam Sējējam. «Es ar Lauri runāju pirms pasaules čempionāta. Viņš neiebilda atgrieztiesDinamo, varbūt pat labprāt brauktu atpakaļ, bet viņa sakarā ir daudz neskaidrību. Ak Bars Lauri nepaturēs - tas ir tā kā puslīdz zināms, bet oficiāli līgumsaistības nav pārtrauktas. Pēc KHL reglamenta līgumu drīkst lauzt līdz regulārā čempionāta sākumam, kamēr nebūs iesniegti jaunie komandu pieteikumi. Tas varētu notikt augusta beigās vai septembra sākumā. Līdz tam laikam Kazaņa var Lauri turēt savā īpašumā. Tomēr man bija saruna ar Ak Barsmenedžeri, un viņš teica, ka notikumu pavērsiens varētu būt 17. jūnijā. Tajā datumā notiks tā sauktais redrafts, kurā ārzemju klubi nepiedalās, bet Krievijas komandas izliks pa vienam neaizsargātajam spēlētājam, kurus pēc tam varēs savā īpašumā iegūt jaunais KHL klubs no Vladivostokas. Visticamāk, Lauris nokļūs redraftā, un tad jau ir iespēja, ka viņu paņem Vladivostokas komanda.»

Sējējs apstiprināja, ka Kazaņai tas būtu izdevīgi, jo tādā gadījumā viņiem nebūtu Laurim jāizmaksā 25 procenti no nākamās sezonas līguma summas un Dārziņa saistības tad pārņemtu Vladivostokas komanda. Tomēr Dinamonezaudē cerības uz Dārziņu un gaidīs līdz 17. jūnijam.

«Par Dārziņa tēmu mums šonedēļ bija neliela sapulce ar kluba vadību. Domājām, ko darīt, jo patlaban ir iespēja uz Laura vietu iegūt samērā kvalitatīvu spēlētāju, protams, ārzemnieku. Tā ir viena no divām pozīcijām, kurā vēl ir brīva vieta, jo plus/mīnus nākamā gada sastāvs ir nokomplektēts. Vēl ir izteikts piedāvājums kādam ārzemju centra uzbrucējam. Atbildi no viņa gaidām līdz nedēļas beigām. Ja viņš piekritīs, brīva paliks vēl tikai viena malējā uzbrucēja vieta, kurā varētu spēlēt Lauris. Gaidīsim, kas notiks 17. jūnijā. Arī Laura aģents nevar pateikt, vai varētu būt interese par viņu arī no citiem klubiem.»

Plašāka intervija ar Sējēju par jaunumiem Dinamo pirmdienas Sporta Dienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi