Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Girgensonam piespēle vienīgo Sabres vārtu guvumā, komandai kārtējā neveiksme

Ar rezultatīvu piespēli ceturtdien NHL regulārā čempionāta cīņā izcēlās latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, tomēr viņa pārstāvētā un Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana vadītā Bufalo Sabres komanda savā laukumā ar 1:3 atzina Ņujorkas Rangers pārākumu.

Pirmie vadībā izvirzījās viesi, kad nedaudz vairāk kā divas minūtes līdz pirmā perioda beigām Riks Nešs ātrajā uzbrukumā pārspēja Raienu Milleru. Nākošie vārti līdzjutējiem bija jāgaida visai ilgi un arī tos guva Rangers, kad spēles noslēdzošā perioda vidū Breds Ričardss vairākumā dubultoja pārsvaru. Kad vēl pēc dažām minūtēm Matss Cukarello panāca 3:0, spēles liktenis faktiski bija izšķirts. Sabres gan vēl paspēja sabojāt viesu vārtsargam Henrikam Lundkvistam sauso spēli un svinības par godu nupat parakstītājam septiņu gadu līgumam. Tailers Eniss 126 sekundes pirms finālisirēnas pēc Girgensona piespēles guva goda vārtus - 1:3. Šajā epizodē aiz vārtiem kļūdījās Lundkvists, nespējot izmest ripu no zonas, tā trāpīja Girgensonam un nonāca pie Enisa, kurš atradās pašā vārtu priekšā.

Girgensons uz ledus pabija 12 minūtes un 43 sekundes (1:50 mazākumā), izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, izpildīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Šosezon latvietim 28 mačos astoņi (1+7) punkti, divas soda minūtes un -2 lietderība, kas ir viens no labākajiem rādītājiem Sabres pamatsastāva hokejistu vidū.

Līgas vājākajai komandai Sabres tas bija septītais zaudējums pēdējos 10 mačos. Šosezon vienība 29 spēlēs uzvarējusi tikai sešas reizes un ar 14 punktiem ieņem pārliecinošu pēdējo vietu kopvērtējumā. Arī 1,59 gūtie vārti spēlē ir absolūti sliktākais rādītājs līgā, nākošajām komandām šis rādītājs jau ir 2,21 ripas mačā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi