Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

NHL rezultatīvākais hokejists Metjūss palīdz Toronto tikt pie kārtējā panākuma

Toronto Maple Leafs komanda pirmdien izcīnīja sesto uzvaru savā šosezon septītajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Toronto hokejisti savā laukumā ar rezultātu 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) pārspēja Losandželosas "Kings".

"Maple Leafs" komandā ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās soms Kasperi Kapanens, bet pa reizei precīzi meta kanādieši Patriks Marlo un Mičels Mārners.

Tikmēr ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās amerikānis Ostons Metjūss, kurš šosezon septiņās spēlēs guvis desmit vārtus un veicis sešas rezultatīvas piespēles, kas viņam dod pirmo vietu līgas ražīgāko spēlētāju sarakstā.

"Nezinu, kā to izskaidrot. Vienkārši spēlēju savu spēli, izbaudu hokeju, tieku pie iespējām un cenšos tās pārvērst vārtu guvumos. Man ir bijuši veiksmīgi brīži, esam saspēlējušies un turpinām progresēt. Pats galvenais ir izcīnīt uzvaras, vēlamies uz tādas nots arī turpināt," pēc mača stāstīja Metjūss.

Savukārt Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar rezultātu 7:3 (3:1, 3:0, 1:2) pārspēja Detroitas "Red Wings", kas šosezon zaudējusi visos sešos aizvadītajos mačos.

Uzvarētājiem ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās slovāks Tomāšs Tatars. Savā 1000. NHL spēlē ar vārtu guvumu izcēlās arī čehs Tomāšs Plekanecs.

Vēl pirmdien Otavas "Senators", kuras paspārnē ir latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, mājās ar 4:1 (0:1, 1:0, 3:0) apspēlēja Dalasas "Stars", bet Nešvilas "Predators" viesos ar 4:2 (1:1, 2:1, 1:0) guva virsroku pār Minesotas "Wild".

Austrumu konferences līderpozīcijā ar 12 punktiem septiņās spēlēs ir "Maple Leafs", bet Rietumos ar desmit punktiem sešos mačo vadībā ir "Predators".

Tikmēr Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" sezonas ievadā piecās spēlēs iekrājusi sešus punktus, kas tai dod septīto vietu Austrumu konferencē.

NHL šī ir 102.sezona. Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par Stenlija kausa ieguvēju tika kronēta Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā pārspēja NHL debitanti Vegasas "Golden Knights".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi