Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

F-1 ziņas: McLaren cer uz brīnumu vēl šosezon, Mercedes koncentrēsies 2014. gadam

Kamēr “McLaren” komanda cer, ka uzlabojumi uz nākamo posmu Spānijā ievērojami uzlabos 2013. gada modeļa ātrumu, “Mercedes” vienība paziņojusi jau maijā pusi sava darbaspēka novirzīs 2014. gada mašīnas izstrādei.

“McLaren” piloti pirmajos četros posmos nav spējuši tikt uz pjedestāla un tas ir sliktākais rādītājs pēdējos sezonu laikā. Džensons Batons nopelnījis tikai 13 punktus un ieņem 10. vietu, bet Serhio Peresa kontā 10 punkti un 11. vieta.

“Es nevēlos doties uz sacīkstēm, ja nespējam būt konkurētspējīgi,” pirms Barselonas posmā plānoto uzlabojumu izmēģinājumiem izteicies komandas vadītājs Martins Vitmāršs. “Es jau kopš Austrālijas GP saku, ka pat nevēlos runāt par 2014. gadu. Tā ir mana vājība, ka vēlos, lai esam ātri. Gribu, lai atgriežamies vadošajās pozīcijās, jo gribu doties uz posmiem ar apziņu, ka varam uzvarēt. Pirmajos četros posmos tā nelikās, tāpēc vēlamies atgriezties virsotnē.”

“McLaren” vienībā cerība uz titulu ir uzlabojumi, kas pirmo reizi iespaidīgā apjomā tiks izmantoti Spānijas GP. Ja tie nedos cerēto rezultātu, nāksies vien cerētu uz spēju cīnīties par atsevišķām uzvarām atsevišķās sacīkstēs.

Tikmēr “Mercedes” komanda, zinot, cik ļoti uz nākamo sezonu mainīsies tehniskie noteikumi, jau maijā pusi no saviem darbiniekiem novirzīs darbam pie jaunā 2014. gada bolīda.

“Mēs jau strādājam pie 2014. gada programmas un pakāpeniski palielināsim cilvēku skaitu darbam pie nākamā modeļa,” skaidro komandas līdzīpašnieks Toto Vulfs, kurš arī ir pārliecināts, ka vairums vadošo komandu vasarā nopietni pievērsīsies darbam pie nākamās sezonas plāniem. “Es teiktu, ka jau maijā mēs sasniegsim punktu, kad vairāk kā 50% mūsu darbinieku jau strādās pie 2014. gada formulas.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi