Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Ranga līdere Mugurusa un US Open čempione Stīvensa zaudē Pekinas WTA turnīra pirmajās spēlēs

Pasaules dāmu ranga līdere Garinje Mugurusa un nesen ASV atklātajā čempionātā triumfējusi Sloeina Stīvensa pirmdien piedzīvoja negaidītus zaudējumus Pekinas WTA Premier sērijas turnīra pirmās kārtas spēlēs.

Spāniete Mugurusa nepabeidza spēli ar Barboru Strīcovu no Čehijas, kad viņa pirmajā setā bija zaudējusi ar 1-6, bet otrajā atradās iedzinējos ar 0-2.

Pēc dueļa Mugurusa pauda, ka nav bijusi pietiekami vesela pat, lai trenētos.

"Kopš atrodos Pekinā, neesmu nemaz spēlējusi," teica spāniete, atklājot, ka iepriekšējā turnīra norises vietā Vuhaņā saķērusi vīrusu. "Dodoties kortā, vēlējos sev dot pēdējo iespēju, tomēr nebiju spējīga šodien spēlēt."

Iepriekšējā turnīrā Vuhaņā, kam arī bija WTA Premier kategorija, Mugurusa pagājušajā ceturtdienā ceturtdaļfinālā piekāpās Latvijas sportistei Aļonai Ostapenko.

Tikmēr amerikāniete Stīvensa, kura Pekinā bija izlikta ar 15.numuru, ar 3-6, 0-6 vien 62 minūšu laikā kapitulēja savai tautietei Kristinai Makheilai, kura sacensības sāka vēl no kvalifikācijas.

Līdz ar to Stīvensa kopš triumfa ASV atklātajā čempionātā ir bez uzvarām, jo jau pirmajā mačā piekāpās arī Vuhaņā.

"Nepieciešams šo maču aizmirst un virzīties uz priekšu, lai parādītu labāku sniegumu nākamajā turnīrā," pauda amerikāniete, kuras mačs lietus dēļ sākās pāris stundas vēlāk nekā plānots.

Sezonas beigu posmā daudzas vadošās tenisistes zaudējušas sportisko formu. Tā, piemēram, pasaules ranga astotajā vietā esošā britu sportiste Džoanna Konta svētdien Pekinā piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas, bet 14.pozīcijā esošā Kristīna Mladenoviča no Francijas zaudējusi jau deviņās cīņās pēc kārtas.

LETA jau vēstīja, ka Latvijas dāmu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova sestdien Pekinas turnīra pirmajā kārtā ar 6-7 (3:7), 7-5, 6-7 (7:9) trīs stundu "trillerī" zaudēja Krievijas tenisa zvaigznei Marijai Šarapovai, kura tādējādi revanšējusies par ASV atklātajā čempionātā piedzīvoto neveiksmi, bet Latvijas pirmais numurs Aļona Ostapenko turnīru sāks no otrās kārtas, kurā, visticamāk, otrdien, spēkosies ar austrāliešu veterāni Samantu Stosuru. Uzvarot šajā spēlē, Ostapenko oficiāli nodrošinās dalību sezonas noslēguma turnīrā WTA Finals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi