Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apple vadībā notikušas ievērojamas pārmaiņas

Ļoti negaidīti tehnoloģiju pasaule pāršalca informācija, ka Apple kompāniju grasās pamest divi vadoši darbinieki – Skots Forstals un Džons Brovets. Skots Forstals, kurš kompānijā Apple sāka strādāt kopš 1997. gada, bija vadošais programmizstrādes divīzijas vadītājs, un tieši viņa vadībā tika izstrādāta Mac OS X operētājsistēma (kā arī jaunākas Mac OS un iOS versijas), iOS SDK aplikāciju izstrādes platforma, un daudzi citas programmatūras izstrādes risinājumi.

Jāpiemin, ka īpaši atbalstu Skots Forstals izpelnījās no Apple iepriekšējā vadītāja Stīva Džobsa. Neoficiāla informācija ziņo, ka Skots Forstals bijis spiests atstāt kompāniju, jo viņš ir atteicies parakstīties zem oficiālā paziņojuma, kurā kompānija atvainojās par daudzajām nepilnībām ar Apple Maps kartēm, un tā vietā zem ziņojuma nācies parakstīties Timam Kukam. Tāpat Apple nāksies iztikt bez vecākā tirdzniecības viceprezidenta Džona Broveta, kurš sāka Apple strādāt tikai šī gada aprīlī, un arī nav spējis atrast kopīgu valodu ar Apple vadītāju Timu Kuku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko