Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

BTA lietojumprogramma viedtālruņiem – jau otrā lejuplādētākā App Store (video)

Trešdienas, 15. augustā mediji un plašāka sabiedrība tika iepazīstināta ar „BTA Insurance Company” SE izveidoto lietojumprogrammu viedtālruņiem, kas palīdz orientēties dažādās sarežģītās situācijās uz ceļa vai ārzemēs, kā arī sniedz visu iespējamo atbalstu un palīdzību saistībā ar apdrošināšanu. Kopš trešdienas BTA lietojumprogramma iPhone veikalā App Store visvairāk lejuplādēto bezmaksas programmu Latvijas topā no 52. vietas pacēlusies jau uz 2. vietu.

BTA lietojumprogramma apsteidz pat tādas programmas kā Facebook, Instagram un Waze. Tāpat arī Android Google Play veikalā tās popularitāte strauji aug. Ja vēl vakar BTA lietojumprogramma nebija atrodama starp 150 populārākajām jaunajām programmām, tad šodien tā ieņem jau 70. vietu.

Pēc iedzīvotāju aktivitātes var spriest, ka cilvēki arī aktīvi seko līdzi jaunumiem un iespējām, ko piedāvā lietojumprogramma. Jau pirmo 3 minūšu laikā, kopš BTA uzsāka akciju, kur pirmajiem 100 interesentiem tiek piedāvāts saņemt BTA dāvanu karti bez maksas 10 latu vērtībā, izmanot šo iespēju pieteicās jau 39 cilvēki. Lai piedalītos akcijā, nepieciešams lejuplādēt BTA mobilo lietojumprogrammu, un sūtīt ziņu BTA, izmantojot lietojumprogrammas Ierosinājumu sadaļu.

Ilva Priedniece, „BTA Insurance Company” SE Mārketinga un sabiedrisko attiecību departamenta direktore: „Jau trešdien pēcpusdienā, proti, vienas dienas laikā, mūsu lietojumprogramma popularitātes reitingā pakāpās no 52. uz 25. vietu, un nepārtraukti turpināja augšupceļu. Protams, ir patīkami, ka cilvēki pozitīvi novērtē darbu, ko esam paveikuši, un uzskata, ka šī lietojumprogrammu viņiem būs vajadzīga. To izstrādājot, ņēmām vērā mūsu klientu vajadzības, taču šī lietojumprogramma noderēs arī cilvēkiem, kuri nav apdrošināti un nav BTA klienti, piemēram, ļaus iepazīties ar apdrošināšanas pakalpojumiem, to noteikumiem, kā arī atrast un sazvanīt jebkuru palīdzības dienestu ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Acīmredzot cilvēki to ir novērtējuši. To apliecina arī daudzās pozitīvās atsauksmes, ko saņēmām.”

Lūdzu, video:

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko