Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Endijs Rubīns: Google drīzumā atklās mūzikas veikalu

All Things Digital konferencē, kura nupat iesākās Honkongā, Google mobilo ierīču vecākais viceprezidents (lasi: galvenais cilvēks Android lietās) Endijs Rubīns sarunā ar Wall Street Jurnal žurnālistu Valtu Mosbergu atklāja, ka Google pavisam drīz atklās tiešsaites mūzikas veikalu.

Pie tam izskatās, ka tas nebūs "parasts" mp3 muzikas veikals, bet gan ar kādu pagaidām mums nezināmu rozīnīti (a little twist).

Interneta meklēšanas un reklāmas milzis esot pavisam tuvu sarunu noslēgšanai ar mūzikas pasaules milžiem – lielajām ierakstu kompānijām.

Tie, kam Android – gaidām ar nepacietību.

Interesanti, ka Rubīns izteicās arī par Motorola Mobility iegādi un teica, ka "es nedomāju, ka kādam vajadzētu uztvert Motorola iegādi kā Google ieiešanu telefonu ražošanas biznesā. Motorola nesaņems kādu īpašu attieksmi un mēs to turēsim izstieptas rokas attālumā" (“I don’t think you should consider Google’s acquisition of Motorola as Google entering the hardware business. This is going to be an arm’s length thing… Motorola isn’t going to get any special treatment.”).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko