Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Epicor prezentē jaunākās paaudzes Epicor ERP risinājumu studentiem Somijā

Epicor Software Corporation, kas ir vadošais biznesa vadības programmatūru piegādātājs ražošanas, vairumtirdzniecības, mazumtirdzniecības un pakalpojumu uzņēmumiem, paziņo, ka, viesojoties Metropolia Lietišķo zinātņu universitātē, Vantā (Vantaa), Somijā, nākotnes biznesa programmatūras lietotājus iepazīstināja ar jaunākās paaudzes uzņēmuma resursu plānošanas (ERP) risinājumu Epicor ERP.

"Mēs esam gandarīti, ka Epicor bija šeit, lai mūsu studentus iepazīstinātu ar ERP programmatūru," sacīja Erki Sarainens (Erkki Sairanen), Metropolia Lietišķo zinātņu universitātes (Metropolia University of Applied Sciences) biznesa vadības profesors. "Kā mūsdienīga mācību iestāde mēs vēlamies sniegt studentiem jaunāko informāciju, kā arī veidot reālu sadarbību ar uzņēmējiem."

Vizītes laikā Epicor eksperti demonstrēja, kā darbojas Epicor ERP programmatūra, parādīja studentiem, kā klienti to izmanto, un informēja viņus par tirgus situāciju. Studenti tika izglītoti arī par to, ka ERP sistēmas tehniskie aspekti vien negarantē panākumus – galvenais ir zināt, kā pielietot tehnoloģijas, lai optimizētu uzņēmuma efektivitāti un biznesa procesus. Epicor ERP ir ilgtermiņā izstrādāts produkts, un tas var lepoties ar vienu no visattīstītākajām meklēšanas funkcijām tirgū pārstāvēto ERP sistēmu ietvaros.

"Tirgū ir jūtams ERP ekspertu trūkums," sacīja Mati Pulla (Matti Pulla), Epicor Software Somija direktors. "Nozares izaugsmei vietējā tirgū ir ļoti svarīgi, ka ir tādas augstskolas kā Metropolia Somijā, kas iepazīstina studentus ar uzņēmējdarbības praktisko pusi. Šādās institūcijās arī veidojas nākotnes redzējums, kas iedvesmo jaunākās paaudzes biznesa vadības sistēmu lietotājus. Mēs vēlamies turpināt iepazīstināt studentus ar Epicor un tā piedāvātajiem risinājumiem, lai parādītu jauniešiem, ka tehnoloģija var palīdzēt uzņēmumiem būt inovatīvākiem un ka ERP izmantošana nebūt nav garlaicīga."

Vēl viens ERP risinājumu aspekts, kas tika demonstrēts vizītes laikā, bija mobilitāte. "Studentiem mobila ikdienas dzīve jau sen ir normāla parādība. Pieprasījums pēc mobilajām ierīcēm kopumā jau ilgāku laiku nepārtraukti pieaug. Attīstot savu darbību, mēs esam to ņēmuši vērā, tāpēc Epicor ERP ir viegli lietot, izmantojot dažādas ierīces, piemēram, viedtālruņus vai planšetes, " sacīja M. Pulla.

Savukārt Latvijā Epicor Software Latvija autorizētais partneris BAGUA kopš 2011.gada īsteno Biznesa tehnoloģiju laboratorijas projektu sadarbībā ar Baltijas Starptautisko akadēmiju (BSA). Šogad ir jau otrais gads, kad studenti saņem sertifikātus par veiksmīgi apgūtu biznesa vadības programmatūras izmantošanu. Biznesa tehnoloģiju laboratorija ir virtuāla vide, kur studenti - topošie uzņēmēji - veido savus uzņēmumus un izdzīvo visus procesus, kas saistīti ar jauna uzņēmuma veidošanu un vadīšanu, izmantojot ERP programmatūru un jaunākās biznesa tehnoloģijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko