Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Flamingo atgriežas Latvijā - J.Zariņš koncentrē savus mikrofonu šedevrus kompānijā JZ Microphones

Sākot ar šī gada 1.jūniju Latvijas uzņēmums JZ Microphones pārņem pasaulē pazīstamā mikrofonu zīmola Flamingo izplatīšanu un ražošanas kontroli. Tādejādi izcilā inženiera Jura Zariņa radītie mikrofoni tiek apvienoti vienā uzņēmumā – JZ Microphones. Flamingo ir super premium klases studiju mikrofonu sērija, kuras vadošajam modelim pamatā ir unikāla auss formas kapsula.

Šo klasi pārstāv tikai daži mikrofonu zīmoli pasaulē, jo šāds produkts ir tehnoloģiski ļoti sarežģīts un prasa augstas inženiertehniskas zināšanas. JZ Microphones tas ir būtisks solis savu pozīciju stiprināšanai globālajā tirgū, jo kompānijas produktu līnijā tagad būs pārstāvēta arī augstākās kvalitātes lampu mikrofonu sērija Flamingo un Jura Zariņa radītās inovācijas mikrofonu dizainā tiek atgrieztas atpakaļ Latvijā.

Flamingo mikrofonus ražo Latvijā, taču daudzus gadus to izplatīšanas tiesības tika uzticētas Igaunijas kompānijai Violet Design. Inženieris un dizainers Juris Zariņš, kurš radījis Flamingo mikrofonu zīmolu un produktus, atzinīgi vērtē Igaunijas kompānijas paveikto produkta izplatīšanā pasaulē, tomēr uzskata, ka ir pienācis laiks Latvijā radītajam mikrofonam atgriezties mājās, lai ar jaunu sparu to virzītu globālajā mūzikas tirgū. Šādas iespējas var nodrošināt kompānija JZ Microphones, kura sadarbojas ar Holivudas slavenākajām skaņu ierakstu studijām un kuras vārds ir labi zināms profesionālajā mūzikas industrijā. JZ Microphones ir globāls izplatītāju tīkls, tādejādi Flamingo mikrofons būs pieejams ne vien ASV tirgū kā līdz šim, bet tagad arī Eiropas un Āzijas vadošajos tirgos: Japānā, Ķīnā, Singapūrā, kā arī Austrālijā un Dienvidamerikā.

Mūzikas tirgū ir pieprasījums pēc ļoti augstas kvalitātes mikrofoniem, īpaši komplektējot profesionālās studijas. Studiju īpašniekiem mikrofonu kvalitāte ir ļoti nozīmīga, jo tā būtiski ietekmē ieraksta kvalitāti, kas ir studiju reputācijas un panākumu atslēga. Piemēram, ierakstot Foo Fighters – Wasting My Light, lai panāktu izcilu skaņu bungām, tika lietots Flamingo stereo mikrofons. Flamingo ME (Magic Ear) ir unikāla auss formas kapsula, kas nodrošina pasaulē viskvalitatīvāko skaņas avota reprodukciju ierakstā, balstoties uz cilvēka auss formas īpatnībām.

Flamingo sērijā ietilpst četri mikrofoni: Flamingo ME, Flamingo 47, Flamingo 67 un Flamingo stereo. Visiem Flamingo mikrofoniem ir 10 gadu garantija, kas norāda uz produkta augsto kvalitāti. JZ Microphones turpmāk uzturēs garantiju visiem līdz šim pārdotajiem Flamingo mikrofoniem. Turklāt garantijas servisa laiks tiks saīsināts, jo JZ Microphones ir tiešs kontakts ar rūpnīcu, tādejādi visi jautājumi tiks atrisināti ļoti operatīvi.

JZ Microphones piedāvā ļoti plašu lielās diafragmas kondensatoru mikrofonu līniju, sākot no unikālajiem un universālajiem Black Hole sērijas mikrofoniem līdz klasiskajai Vintage sērijai. Šo produktu klāstu ļoti labi papildina mazās diafragmas kondensatoru mikrofoni no BT sērijas un Limited Edition produkti. Līdz šim visi produkti JZ Microphones klāstā ir ražoti, izmantojot Solid State tehnoloģiju, tāpēc to papildināt ar augstākās klases lampu mikrofonu sēriju Flamingo bija loģisks solis, lai apmierinātu visu prasīgāko klientu prasības.

###

JZ Microphones ir dibināta 2007.gadā, Latvijā. Pēc vairāk nekā divdesmit gadiem, kuru laikā tapuši daudzi veiksmīgi mikrofonu dizaini, Juris Zariņš nolēma koncentrēt savu talantu un pieredzi, veidojot mikrofonus zem sava zīmola – JZ (Juris Zariņš). JZ Microphones apvieno inovatīvus risinājumus un klasisko skolu mikrofonu dizainā. JZ Microphones apvieno trīs būtiskus elementus: patentētu kapsulu tehnoloģiju, precizitāti elektronikā un inovatīvu industriālo dizainu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko