Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

„Hewlett-Packard“ pirmo reizi klientiem Baltijas valstīs piedāvā garantēto remontu 6 stundu laikā pēc zvana saņemšanas

Pasaulē vadošā IT kompānija Hewlett-Packard (HP) pirmā sākusi piedāvāt uzņēmumiem un organizācijām garantēto remontu 6 stundu laikā pēc zvana saņemšanas.

HP sagaida, ka šis unikālais piedāvājums izraisīs lielu interesi, jo arvien vairāk uzņēmumu cenšas mazināt riskus, kas saistīti ar kritiskiem sistēmas bojājumiem.

„Tradicionālie piedāvājumi paredz fiksētu reakcijas laiku uz veidojušos problēmsituāciju. Piemēram, 4 stundu reakcijas laiks diennakts režīmā nodrošina, ka HP atbalsta speciālists reaģēs uz sistēmas bojājumu un sāks novērst to ne vēlāk kā 4 stundu laikā pēc sākotnējā pieteikuma saņemšanas. Savukārt mūsu 6 stundu garantēta remonta piedāvājums nodrošina remontu 6 stundu laikā pēc pieteikuma saņemšanas,“ unikālā pakalpojuma nosacījumus uzsver Daina Kārkliņa, HP pārstāvniecības Latvijā izpilddirektore.

Līdz šim šāds pakalpojums Baltijas valstīs bija pieejams tikai izņēmuma gadījumos un tikai ierobežotam skaitam biznesam svarīgas aparatūras. Tomēr sākot no 2013. gada 1. jūnija HP var piedāvāt šo pakalpojumu visiem klientiem, kuri ir iegādājušies HP uzņēmumu grupas produktus (datu glabātavas, serverus, tīkla risinājumus) Baltijas valstīs.

„Jaunajam 6 stundu garantētā remonta pakalpojumam būtu jāmaksā par 75 % dārgāk nekā tradicionālajam remonta pakalpojumam ar fiksētu reakcijas laiku, tomēr mēs sagaidām, ka tas kļūs ļoti populārs. Garantētā 6 stundu remonta piedāvājums liecina par Baltijas tirgus briedumu, jo arvien vairāk biznesa klientu pieprasa šādu pakalpojumu. Kritiski sistēmu bojājumi nodara lielus zaudējumus uzņēmumiem, tādēļ tie sagaida kvalitatīvu un laicīgu palīdzību no aparatūras ražotājiem,“ saka Daina Kārkliņa.

HP eksperts sacīja, kā sākotnēji pieprasījums pēc šāda pakalpojuma bija sagaidāms no uzņēmumiem, kuru pamatdarbība ir saistīta ar tiešsaistes darbībām – proti, finanšu institūcijām, tirdzniecības (īpaši e-komercijas) uzņēmumiem un telekomunikāciju operatoriem, jo tiem remonta aizkavēšanās nozīmē būtiskus zaudējumus.

Jaunā pakalpojuma netraucētu sniegšanu nodrošinās „logu” struktūra ar 24x7 stundu pārklājumu, kura iekļaus HP servisa inženierus un oficiālus servisa partnerus. Turklāt Viļņā, Rīgā un Tallinā tiks atvērtas paplašinātas noliktavas ar īpašām nodaļām 6 stundu remonta pakalpojuma klientiem. Visbeidzot, vietējiem HP speciālistiem ir jābūt pieejamām HP kompetences centru konsultatīvajam atbalstam īpaši sarežģītu tehnisku problēmu risināšanai.

„Pirmais solis, ko veicām, lai padarītu pieejamu jauno pakalpojumu “Remonts pēc telefona zvana”, bija HP inženieru darba laiku pārplānošana un nepieciešamās palīdzības nodrošināšana no mūsu oficiālajiem servisa partneriem. Bez tam tika veikti nopietni ieguldījumi mūsu noliktavās, kuras atrodas Baltijas valstu galvaspilsētās. Tagad HP noliktavām Viļņā, Rīgā un Tallinā ir īpašas nodaļas „noliktava noliktavā“, kuru atsevišķas daļas ir domātas konkrētiem 6 stundu remonta pakalpojuma klientiem un kurus nekādā gadījumā nevar izmantot citiem mērķiem,“ uzsver Daina Kārkliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko