Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

HP izlaiž jaunu planšeti ar Windows 7 OS (video)

HP izlaidusi savas Slate 500 planšetes sekotāju – Slate 2.

Dizainiski Slate 2 neko daudz neatšķiras no Slate 500, taču aprīkojums ir krietni mainījies – jaunā planšete aprīkota ar Intel AtomZ760 1,5 GHz procesoru, 2GB operatīvās atmiņas un 32 GB flešatmiņas, no kuriem 15 GB rezervēti operētājsistēmai. Atmiņas apjomu iespējams papildināt ar micro SD kartes palidzību.

Planšete lielā mērā orientēta uz korporatīvo pircēju tirgu – tā aprīkota ar Trusted Platform Module (TPM) mikroshēmu un atbalsta tādas korporatīvajai auditorijai svarīgas tehnoloģijas, kāHP ProtectTools, Computrace Pro iestatījumi BIOSā (palīdz izsekot pazaudētu vai nozagtu planšeti), un, ja nepieciešams, arī HP Connection Manager.

No parasto pircēju vajadzību viedokļa, galvenais izaicinājums ir īsais darbības laiks no baterijas un skārienekrāna vadībai nepiemērotais Windows 7 grafiskais interfeiss. Laiks rādīs, taču pirmajā acu uzmentienā nešķiet, ka šo planšeti izdosies pārdot miljonu auditorijai.

Slate 2 parādīsies tirdzniecīnā jau šomēnes un WiFi modelis maksās Ls 499.

Lūdzu, www.badlanguage.netvideo:

Lūk, ko raksta HP savā preses relīzē:

HP laidis klajā HP Slate 2 planšetdatoru ar daudzskārienu funkcionalitāti, vairākuzdevumu režīmu un iebūvētiem drošības risinājumiem.

HP Slate 2 ir pilna apjoma Microsoft Windows® vide un tas sver tikai 0,68 kg, tādējādi nodrošinot profesionāļus ar elastīgu satura radīšanu, rediģēšanu un pārskatīšanu uz augstākā mērā mobilas un vieglas ierīces. HP Slate 2 planšetdatoram ir 22,6 cm (8,9”) diagonāles kapacitīvais daudzskārienu displejs. Informāciju var ievadīt gan ar skārieniem, gan irbuli, turklāt planšetdatoram ir arī Swype virtuālā klaviatūra. Swype lietojumprogramma nodrošina ērtu un efektīvu datu ievadi ar viena pirksta vai irbuļa nepārtrauktu pārvietošanu pa ekrāna klaviatūru.

HP Slate 2 ir Intel® Atom Z670 procesors ar mSATA SSM tehnoloģiju, kas nodrošina ātrāku sāknēšanās laiku un baterijas darbības laiku līdz sešām stundām. Priekšējā VGA tīmekļkamera sniedz iespēju piedalīties videokonferencēs, un ar aizmugurējo 3 megapikseļu kameru var fotografēt vai filmēt. SRS Premium Sound nodrošina optimizētus audio iestatījumus skaņai un multimediju programmām, bet SD atmiņas karšu slots paplašina datu glabāšanas un kopīgošanas iespējas. HP Slate dokstacija nodrošina ierīču savienošanu ar diviem USB 2.0 un vienu HDMI portu.

HP Slate 2 ir:

TPM iebūvētais drošības mikroshēma, kas aizsargā datus – no e-pasta līdz informācijai uz cietā diska. Embedded Security for HP ProtectTools, kas lietotājam nodrošina TPM mikroshēmas kontroli un pārvaldību, pilnveidotu drošu lietotāja autentifikāciju, uzlabotu drošu personālo datu nesēju lietošanu, kā arī drošu e-pastu un programmu digitālo sertifikātu atbalstu. BIOS support for Computrace Pro, kas palīdz izvairīties no datu zādzībām ar iespēju attālināti nodzēst datus faila, mapes vai operētājsistēmas līmenī un glabāt konfidenciālu informāciju ievērojami drošāk. HP Connection Manager, kas caur viena lietotāja saskarni piedāvā vienkāršu bezvadu savienojumu kontroli, ieskaitot Wi-Fi, Ethernet tīklu, Bluetooth® un izvēles iebūvēto 3G platjoslas mobilo internetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko