Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

HP jaunais mājas printeris ENVY120 dod iespēju izdrukāt no jebkuras vietas ar mobilo ierīču palīdzību

HP šodien uzsāk jaunā HP ENVY120 e-All-in-One mājas printera tirdzniecību. Ierīce, kas apvieno sevī jaunākās drukāšanas tehnoloģijas un nevainojamu dizainu, ir pietiekami funkcionāla, lai nemanāmi iekļautos jebkura lietotāja ikdienas dzīvē, piešķirot drukāšanai mājas apstākļos vēl nebijušu praktiskumu un eleganci.

Pateicoties mūsdienīgajam, futūristiska minimālisma stilā ieturētajam HP ENVY120 e-All-in-One dizainam, kā arī tā ārkārtīgi klusajai darbībai, printeris beidzot var iznākt no dziļākajiem mājas biroja stūriem un ieņemt goda vietu dzīvojamajā istabā vai pat viesistabā, kļūdams par stilīgu, iekārojamu interjera aksesuāru.

HP ENVY120 e-All-in-One ir aprīkots ar skārienjūtīgu ekrānu, kurš intuitīvi izbīdās uz āru un lietošanas beigās automātiski ielokās atpakaļ, ideāli papildinot ierīces inovatīvo dizainu. Vadu mudžekļi aiz mājas elektroierīcēm arīdzan kļūst par vēsturi – printerī ir integrēts HP TouchSmart Apps programmnodrošinājums, kas ļauj pārlūkot, izveidot un izdrukāt attēlus tieši no interneta.

HP klienti, kuru dzīvesveids liek tiem vienmēr būt kustībā, var nokļūt soli priekšā laikam un veikt izdrukas no jebkuras vietas ar mobilo ierīču palīdzību. Turklāt HP ePrint un wireless direct tehnoloģijas nodrošina HP ENVY120 e-All-in-One spēju izdrukāt dokumentus arī bez interneta starpniecības, izmantojot AirPrint programmatūru, kas ļauj Jūsu iPad, iPhone vai iTouch savienoties ar printeri caur Wi-Fi bezvadu tīklu, kā arī veikt iPhone akumulatora uzlādi drukāšanas laikā.

HP ENVY120 e-All-in-One konstruēšanā liela uzmanība veltīta vides aizsardzībai un fen šui pamatprincipu ievērošanai. Tā ražošanā netiek izmantots PVC (polivinilhlorīds), un automātiskā divpusējā drukāšana apvienojumā ar HP tintes kasetnēm, kuru sastāvā ir 60% pārstrādāto izejmateriālu, ļaus Jums izdrukāt dokumentus un attēlus maksimāli ekoloģiski.

Jaunā mājas printera izstrādātāji nav aizmirsuši arī par produkta pamatfunkcijām. Spilgtas, asas izdrukas fotolaboratorijas cienīgā kvalitātē ļaus ikvienam lietotājam justies kā profesionālim un veidot augstākās kvalitātes kolāžas un fotoalbumus, izmantojot HP Photo Creations aplikāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko