Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

HP prezentēs jaunus HP ProLiant Gen8 serverus

HP pieteikusi jaunus ProLiant Gen8 serverus ar Intel® Xeon® E5-2600 procesoriem. Interesenti vairāk varēs uzzināt 21. martā, viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija telpās, kur notiks šo ierīču prezentācija.

Lūk, ko raksta HP savā preses relīzē:

Latvijas IT speciālistiem būs iespēja iepazīt progresīvākus un daudz efektīvākus jaunākās paaudzes HP ProLiant Gen8 serverus ar Intel® Xeon® E5-2600 procesoriem.

Ar jaunākās paaudzes pašpietiekamajiem serveriem varēs iepazīties 21. martā jaunās HPProLiant Gen8serveru paaudzes un datu uzglabāšanas un tīklošanas aparatūras prezentācijā.

HP ProLiant Gen8 serveri vieš pārmaiņasX86 serveru tirgū, tādēļ IT speciālistiem šī ir lieliska iespēja iepazīt šo serveru priekšrocības,” uzskata Daina Kārkliņa, HP pārstāvniecības Latvijā izpilddirektore.

“Aizvadītās desmitgades laikā IT aprīkojums ir kļuvis ātrāks, mazāks un cenas ziņā pieejamāks. Mākoņdatošanas laikmetā ir pienācis laiks ieviest serverus, kuri virtuāli vada paši sevi. Šo serveru pārākums ir spējā izvairīties no kļūdām, kuras rodas, manuāli veicot tādas darbības kā serveru administrēšanu, lietojumprogrammu izmantošanu, energoapgādi un dzesēšanu,” atzīst Vladimirs Silkovs, Hewlett-Packard Industrijas standarta serveru (ISS) produktu vadītājs Baltijas valstīs. No šī brīža IT administratori varēs veltīt savu laiku un enerģiju biznesa inovācijām, ne tikai iekārtu uzraudzībai.

Tāpatprezentācija iepazīstinās ar HP standarta platformas datu uzglabāšanas produktiem, kuri sevī ietver jaunus uzglabāšanas risinājumus un samazina uzglabāšanas vienību skaitu, padarot vadības un pārraudzības procesu daudz vienkāršāku.

HP iepazīstinās arī ar jaunu FlexNetwork tīklošanas arhitektūru, kas apvieno fiziskos un virtuālos tīklus starp datu centru, filiāli un mākoni.

Intel®, jaunās HPProLiant Gen8serveru paaudzes un datu uzglabāšanas un tīklošanas aparatūras prezentācijas sadarbības partneris, prezentēs Xeon® E5-2600 mikroprocesorus, uz kuriem balstīsies nākamās paaudzes industriālie datu centri, publiskās un privātās mākoņsistēmas, darbstacijas un uzglabāšanas sistēmas.

Jaunās HPProLiant Gen8serveru paaudzes un datu uzglabāšanas un tīklošanas aparatūras prezentācija norisināsies 21. martā Rīgā, Elizabetes ielā 55, viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija telpās.

Plašāk iepazīties ar pasākuma dienaskārtību, kā arī reģistrēties tam ir iespējams mājas lapā http://hpinvitation.soundest.eu/lv/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko