Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

IBM piedāvā iespēju izmēģināt mākoņinfrastruktūru bez maksas

Ņemot vērā Latvijas uzņēmumu augošo interesi mākoņtehnoloģiju risinājumu izmantošanā, IBM nāk klajā ar iespēju izmēģināt jebkuru no mākoņinfrastruktūras SmartCloud datu centriem bez maksas.

Uzņēmumi var izmēģināt līdz pat 100 gigabaitu apjomīgu biznesa klases datu uzglabāšanas servisu, kas ļauj lietotājiem augšupielādēt gandrīz jebkāda apjoma failus jebkurā laikā un piekļūt tiem praktiski jebkurā vietā.

IBM mākoņinfrastruktūras pakalpojumi ir piemēroti katra klienta vajadzībām – pieejami individuāli, koplietošanas un dažāda veida kombinēti mākoņinfrastruktūras risinājumi. Turklāt IBM nodrošina virkni vērtīgu pakalpojumu, kā arī lietošanai gatavus produktus, kas uzņēmumiem ievērojami atvieglo pārejas procesu uz mākoņa infrastruktūru.

Ir pienācis īstais mirklis pārliecināties par priekšrocībām, ko sniedz IBM mākoņinfrastruktūra.  Pieteikties IBM mākoņinfrastruktūras pakalpojumu izmēģinājumam var līdz 26. oktobrim pie IBM sadarbības partnera Komerccentrs DATI grupa.

Komentē Komerccentrs Dati IKT risinājumu daļas vadītājs Miķelis Ducmanis: “Lai iegūtu savu redzējumu par mākoņinfrastruktūras iespējām un to lietderību uzņēmuma darbības efektivizācijā, aicinām izmantot IBM piedāvājumu saņemt bezmaksas piekļuvi SmartCloud resursiem. Jāatzīmē, ka šī piedāvājuma laikā mūsu speciālisti ir gatavi bez maksas sniegt savas konsultācijas virtuālo resursu konfigurēšanā un izmantošanā”.

Plašāku informāciju par mākoņinfrastruktūras priekšrocībām un jaunākajiem sasniegumiem tiks ikviens interesents varēs iegūt 10. oktobrī, ikgadējā IBM Forumā, kas ik gadu pulcē ap 300 dalībniekiem. Reģistrētiem dalībniekiem dalība pasākumā bez maksas. Reģistrēties pasākumam var IBM mājaslapā http://www-03.ibm.com/systems/lv/ibmforum/

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.09.2024.

Pacientiem ir tikai divi būtiski ārstiem uzdodami jautājumi: "Vai es nomiršu?" un "Vai alkoholu lietot drīkst?"

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko