Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Izsludināta mediju studentu un profesionāļu pieteikšanās Multimediju vasaras skolai

Sorosa fonds – Latvija sadarbībā ar biedrību FEJS Latvija (Forum for European Journalism Students – Latvija) izsludina pieteikšanos ikgadējai Multimediju vasaras skolai, kas notiks laikā no 12. līdz 25. augustam Siguldā. Pieteikties aicināti Latvijas un Eiropas Savienības mediju studenti, jaunie mediju profesionāļi, aktīvisti un pārmaiņu radītāji vecumā no 19 līdz 29 gadiem.

Vasaras skolā tās dalībniekiem būs iespēja piedalīties semināros un praktiskās nodarbībās vietējo un Eiropas mediju ekspertu vadībā. Galvenās nodarbību tēmas būs multimediju producēšana, sociālo mediju izmantošana sociālajās kampaņās, video, audio, foto un drukāto mediju producēšanas tehnikas, datu žurnālistikas un vizualizāciju izmantošana, kā arī drošība un privātums internetā. Neatņemama vasaras skolas daļa būs diskusijas un debates par Eiropas kopienai svarīgām tēmām.

Teorētiskās lekcijas un praktiska multimediju projektu īstenošana vasaras skolas laikā būs par pamatu, lai, izmantojot jauniegūtās zināšanas un prasmes, dalībnieki turpmāk radītu veiksmīgus multimediju un sociālo pārmaiņu projektus.

Dalība vasaras skolā ir bezmaksas – visus galvenos ceļa un uzturēšanās izdevumus segs organizatori. Papildu informācija ir pieejama FEJS mājas lapā: http://www.fejs.lv/p/multimedia-summer-camp.html.

Lai pieteiktos dalībai Multimediju vasaras skolā, ir jāaizpilda pieteikuma anketa (http://ej.uz/MultimediaSummerCamp) un jānosūta CV un motivācijas vēstule uz e-pastu [email protected]. Pieteikumu termiņš ir 17. jūnijs.

Jautājumu gadījumā sazinieties ar projekta vadītāju Niku Aleksejevu (FEJS Latvija, [email protected]) vai Guntu Slogu (Sorosa fonds – Latvija, [email protected]).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko