Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Jaunais Apple iPhone - 4. oktobrī. Domājams, pat vairāki

Pēc pusgadu ilgām spekulācijām un baumām beidzot ieviesusies nosacīta skaidrība par Apple jaunā iPhone parādīšanos – tas tiks pieteikts 4. oktobrī.

Tā ziņoAllThingsD, kurš, spriežot pēc vēstures, lieki ar vārdiem nemētājas. Papildu informācija negaidīti nākusi no ASV viceprezidenta, Nobela Miera prēmijas laureāta un Apple valdes locekļa Ela Gora, kurš kādā intervijā vakar starp visu citu piemetināja: "Not to mention the new iPhones coming out next month." Tātad, kas interesanti, daudzskaitlī, ko vairums apskatnieku uztver kā norādi uz vismaz diviem iPhone modeļiem.

Tiesa, jāņem vērā, ka Goram, iespējams, nav detalizētas tehniskās informācijas par iPhone, taču viņš kā valdes loceklis tomēr ir informēts par svarīgāko produktu tirgū laišanas laiku. Skaidri visu zina tikai Apple top menedžeri no viceprezidentiem uz augšu, ar Timu Kuku un Skotu Forstalu priekšgalā. Un Stīvs Džobss.

Samērā droši varam teikt, ka jaunajam iPhone būs ātrāks procesors un labāka antena. Par pārējo precizi uzzināsim pēc nepilnām divām nedēļām.

Pa to laiku patentu kara bungas rībina Samsung, kurš ļoti gaida jauno iPhone, tikai ar pavisam citiem mērķiem. Redzēsim, kā tas viss izvērsīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko