Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jaunais Kaspersky PURE 3.0: pastiprināta tiešsaistes maksājumu aizsardzība un papildu mākoņfunkcijas

Kaspersky Lab informē, ka ir izlaista mājas lietotājiem domātā izstrādājuma atjauninātā versija ar visaugstākā līmeņa aizsardzību pret informācijas apdraudējumiem — Kaspersky PURE 3.0. Šogad risinājums ir papildināts ar pastiprinātu elektronisko maksājumu aizsardzību, kā arī mākoņa «Paroļu pārvaldnieku» un datu rezerves kopēšanu tiešsaistes glabātavā. Turklāt Kaspersky PURE 3.0 nodrošina plašas iespējas šifrēt datus, centralizēti vadīt visus mājas datorus no viena datora, kā arī iestatīt «Vecāku kontroles» funkcijas.

Pagājušajā gadā draudu uzraudzības mākoņsistēmaKaspersky Security Network(KSN) ir konstatējusi, ka aptuveni 70% visu pikšķerēšanas vēstuļu ievilina lietotājus kaitīgās vietnēs, kas viltīgi atdarina likumīgus resursus. KSN apkopotā informācija liecina arī par to, ka katru dienu tiek uzlauzts vairāk nekā 5000tīmekļa vietņu, kuru vidū ir populāru interneta veikalu un internetbanku sistēmu mājaslapas.Kaspersky PURE 3.0ir īpaši izstrādāts tiem, kas augstu vērtē savus datus.

RisinājumāKaspersky PURE 3.0ir īstenots visplašākais aizsardzības funkciju kopums visu mājas lietotājiem domātoKaspersky Labizstrādājumu vidū. Viena no programmas unikālajām funkcijām ir daudzveidīgu un pret uzlaušanu drošu paroļu izveide un uzglabāšana. Vidēji katram interneta lietotājam ir pieci konti, ko aizsargā ar dažādām burtu un simbolu kombinācijām. Tās iegaumēt nav viegli. Atjauninātajā versijā modulis «Paroļu pārvaldnieks» dod iespēju turēt visus kontus vienā aizsargātā mākoņglabātavā, kam var piekļūt no jebkura datora, kurā ir instalētsKaspersky PURE 3.0.

Tā kā lietotāju datoros glabājas daudz nozīmīgu dokumentu, fotogrāfiju un citu vērtīgu datu, ir svarīgi ņemt vērā datoru fiziska zaudējuma, bojājuma vai zādzības iespēju. Šādiem gadījumiemKaspersky PURE 3.0ir paredzēts vēl viens unikāls rīks — automātiska rezerves kopiju veidošana un datu atjaunošana. Jaunajā versijā pirmo reizi ir parādījusies iespēja saglabāt rezerves kopiju ne vien cietajā diskā, noņemamā datu nesējā vai FTP serverī, bet arī izmantojot populāropakalpojumuDropbox. Tādējādi lietotāji var piekļūt savu datņu rezerves kopijām no jebkura datora, kam ir savienojums ar internetu.

Īpaša uzmanība atjauninātajā risinājumā ir pievērsta lietotāja personiskās informācijas aizsardzībai, veicot tiešsaistē jebkādas banku operācijas, tāpēc jaunajāKaspersky PURE 3.0ir integrēts īpašs modulis «Droši maksājumi», kas pārbauda visu tīmekļa vietņu autentiskumu, veicot transakcijas tiešsaistē. Tas ļauj aizsargāt lietotājus no personīgo datu ievadīšanas viltotos resursos. Vēl augstākam drošības līmenim šajā modulī ir ietverta funkcija «Datu aizsardzība, ievadot ar aparatūras klaviatūru», kas ļauj novērst personas datu pārtveršanu ar taustiņspiedienu pierakstītāju, ievadot tos ar parasto klaviatūru. Vēl jaunaisKaspersky PURE 3.0ir papildināts ar «Automātisko aizsardzību pret mūķiem». Šī tehnoloģija novērš un bloķē uzbrukumus, kas tiek veikti, izmantojot populāru programmu, piemēram,Adobe Acrobat,Javau.c., ievainojamības.

Kaspersky PURE 3.0tradicionāli ir pieejamas arī citas funkcijas, kas domātas tiem, kam nepieciešama paplašināta aizsardzība. «Mājas tīkla drošības centralizēta pārvaldība» un datora tīrīšanas līdzekļi noderēs lietotājiem, kas ir pieraduši kontrolēt visu līdz pēdējam sīkumam. Turklāt «Vecāku kontroles» iespējas ļauj lietotājiem būt pārliecinātiem par savu atvašu pilnīgu drošību tīmeklī. Piemēram, pieaugušie var bloķēt piekļuvi nevēlamām tīmekļa vietnēm, noteikt interneta lietošanas laika ierobežojumus vai izslēgt iespēju nosūtīt jebkādu konfidenciālu informāciju, izmantojot sociālos tīklus.

Atjauninātais Kaspersky PURE 3.0 ir pieejams vietnēhttp://kaspersky.antivirus.lvun maksāLVL44,58. Risinājums nodrošina divu datoru aizsardzību vienu gadu. Iepriekšējās versijas lietotāji var bez maksas pāriet uz jauno versiju spēkā esošās licences darbības termiņa ietvaros.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko