Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Jauni HTC viedtālruņi - Desire HD un Desire Z

Pagājušajā trešdienā HTC Londonā vērienīgā prezentācijā pasaulei nodemonstrēja divus jaunus viedtālruņus ar Android operētājsistēmu - Desire HD un Desire Z, kā arī interneta servisu HTC tālruņu lietotājiem - htcsense.com.

Desire HD tālrunim ir liels 4,3 collu ekrāns un Dolby Mobile SRS virtual skaņa, ko noteikti novērtēs tālruņa lietotāji, kas patērē mūziku un video. Jaudu nodrošina 1 GHz Qualcomm procesors. Savukārt iebūvētā 8 megapikseļu kamera bez teicamas izšķirtspējas attēliem prot filmēt arī 720p HD video. Šodienas tendences arī HTC tālrunim ir devušas izturīgu viengabala alumīnija korpusu. Viens no galvenajiem tālruņa trumpjiem ir teju momentāna sistēmas ielāde, lai tālrunis būtu gatavs lietošanai maksimāli ātri pēc ieslēgšanas. Visus WiFi, Bluetooth un citus labumus varam neuzskaitīt, tie šodien jau ir standarts. Savienot ar datoru varēsiet, izmantojot Micro USB pieslēgvietu. Tālrunim ir kustības un citi sensori, kas būs īpaši noderīgi lietojot kartes virziena noteikšanai vai, piemēram, samazinot zvana skaļumu, izņemot no somas lai atbildētu uz zvanu.

Desire Z modelis savukārt ir orientēts uz lietotājiem, kam ir svarīgi nemitīgi būt savienotam ar visiem pieejamajiem sociālajiem kanāliem un draugiem, arī darba kolēģiem un projektiem. Šim tālrunim ir īpaši veidota Z forma enģe, kas paver klaviatūru ar taustiņiem, lai būtu ērti rakstīt īsziņas, bloga vai twitter ziņojumus un protams, elektronisko pastu. Desire Z ir aprīkots ar 5 megapikseļu kameru, kas prot filmēt 720p HD video materiālu. Arī Desire Z ir izstrādāts, nodrošinot īsus ielādes laiku un optimizētu akumulatora veikstspējas ilgumu.

Bez pašiem tālruņiem HTC prezentēja arī jaunu servisu HTC tālruņu lietotājiem Interneta vidē - htcsense.com, kurā tālruņu īpašnieki saņems plašākas iespējas savu tālruņu pielietojumam. Šajā vidē tiks uzkrāti visi paziņojumi, piemēram epasta vēstules vai sms īsziņas, kuras lietotājs būs sūtījis no tālruņa vai saņēmis. Šo opciju, protams, var izslēgt, taču nepazudusi informācija, kas tiek glabāta "mākonī" būs ļoti lietderīga, lai atrastu kādu senu epastu vai arī gadījumā, ja mainat viedtālruni.

Tāpat šajā mājas lapā Jūs varēsiet likt tālrunim iezvanīties, lai to sameklētu, ja tas ir aizkritis ai dīvāna un nav atrodams. Savukārt, ja būsiet to aizmirsuši restorānā, varēsiet izsaukt uz ekrāna atbilstošu paziņojumu un tālrunim darbosies tikai viena poga - zvanīt manam saimniekam. Ja notiks ļaunākais un savu tālruni vispicamāk nekad vairs neredzēsiet, ar interneta vietnes palīdzību varēsiet iznīcināt visu informāciju tālrunī attālināti.

Pīters Čou, HTC korporācijas vadītājs savā uzrunā atzīmēja, ka HTC veiksmes pamatā ir spēja izprast lietotāja vēlmes attiecībā pret viedtālruņiem. Šī "klients pirmais" filozofija palīdz klientiem, iegādājoties HTC tālruņus un uzņēmums var attīstīt arvien jaunas inovatīvas idejas, kādas varēs saņemt Desire HD un Desire Z lietotāji. Abus viedtālruņus Latvijā iegādāties varēs Oktobra mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mērces ar alkoholu

Šoreiz izmantošu rudens doto iespēju – piedāvāšu četras receptes mērcēm, kuru pagatavošanā lieti noderēs kāds alkoholiskais dzēriens. Karsējot alkohols iztvaikos, bet mērcē paliks raksturīgā garša, p...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko