Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kaspersky Lab piedalās Mobile World Congress 2012: jauna atbilde mobilajiem apdraudējumiem

Kaspersky Lab demonstrēs savus jaunākos mobilo ierīču aizsardzībai domātos izstrādājumus galvenajā starptautiskajā mobilo tehnoloģiju izstādē Mobile World Congress 2012. Pasākums tradicionāli notiks Barselonā no 27. februāra līdz 1. martam.

planšetdatoru aizsardzībai. Risinājums Kaspersky Tablet Security sniedz «tablešu» īpašniekiem maksimālu drošību, apvienojot mākoņu un tradicionālās pretvīrusu tehnoloģijas, ietver funkciju «Tīmekļa filtrs» un «pretzagļu» tehnoloģiju rīka un tajā uzglabātās informācijas aizsardzībai nozaudēšanas vai nozagšanas gadījumā.

Pasargāt bērnu no nevēlama satura lietotājiem palīdzēs vēl viens Kaspersky Lab jaunums – Android un iOS pārvaldītām mobilajām ierīcēm paredzētā lietotne «Vecāku kontrole», kuras beta versija arī tiks prezentēta izstādē.

Oficiālā iepazīstināšana ar jaunajiem risinājumiem notiks preses konferencē «The Mobile Environment as a Paradise for Cyber Criminals» (28.februārī pulksten 11:00 6.paviljona Bzāles 2.līmenī), kurā Jevgeņijs Kasperskis dalīsies savās prognozēs par organizētās mobilās kibernoziedzības attīstību, pastāstīs par tās īpatnībām un atšķirībām no tradicionālajām ļaundaru izmantotajām krāpšanas shēmām. Kaspersky Lab eksperti raksturos visizplatītākos mobilo ierīču apdraudējumu veidus, kā arī ieteiks visefektīvākos paņēmienus aizsardzībai pret tiem.

Kaspersky Lab aicina Mobile World Congress 2012 dalībniekus apmeklēt savu stendu (B38 7.paviljonā), kur ikviens interesents varēs iepazīties ar jaunumiem, redzēt darbībā un izmēģināt visus pašus jaunākos risinājumus aizsardzībai pret mobilajiem apdraudējumiem, kā arī aprunāties ar uzņēmuma speciālistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko