Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Kaspersky Lab un Ferrari: no sponsorēšanas līdz pilnīgai sadarbībai informācijas drošības jomā

Kaspersky Lab, kas trīs gadus ir komandas Scuderia Ferrari oficiālais sponsors Formula 1 sacensībās, informē, ka visā pasaulē pazīstamais autoražotājs ir izvēlējies tā tehnoloģijas un risinājumus savas IT infrastruktūras aizsardzībai. Šādu līgumu uz pieciem gadiem abu uzņēmumu vadītāji parakstīja 2013. gada aprīlī.

Tehnoloģiskā partnerība paredzKaspersky Labkompleksās aizsardzības platformas ieviešanuFerrariIT infrastruktūrā, ietverot lietojumprogrammu un tehnoloģiju kopumu, kas visvairāk atbilst leģendārā autobūves uzņēmuma prasībām. TiešiKaspersky Labaizsardzības platformas elastība un pielāgošanas iespējas nodrošinājaFerrariIT nodaļas izvēli par labu tai pēc sešu mēnešu salīdzinošajām pārbaudēm. PašlaikKaspersky Labaizsardzības risinājumi jau ir instalētiFerrarigalvenā biroja četrtūkstoš datoros, bet gada laikā informācijas drošības sistēma tiks izvērsta visos Itālijas autoražotāja korporatīvā tīkla mezglos.

«Kaspersky LabunFerrarivieno divas lietas: aizraušanās ar ātrumu un sinerģijas meklējumi,» stāstaKaspersky Labģenerāldirektors Jevgeņijs Kasperskis. «LīdzīgiFerrarimēs nekavējoties reaģējam uz jauniem draudiem un vieni no pirmajiem piedāvājam izcilus aizsardzības līdzekļus pret tiem, turpinot būt celmlauži informācijas drošības jomā. Tāpat kā komandaScuderia Ferrari, kas talantīgi apvieno progresīvas automobiļu izstrādes arFormula1sacīkšu braucēju izcilajām spējām, mēs meklējam sinerģiju inovatīvu aizsardzības tehnoloģiju un mūsu «pilotu»— izstrādātāju, analītiķu un visu, kas viņus atbalsta,— zināšanu apvienojumā.»

Kaspersky LabirFerrarikomandas oficiālais sponsorsFormula1sacensībās no 2010.gada. Šajā laikā abu uzņēmumu sadarbības mērogs sponsorēšanas ietvaros ir ievērojami pieaudzis, betKaspersky Lablogotips visas trīs sezonas tiek pastāvīgi izvietots uzFerrarisacīkšu spēkratiem. Sadarbības jaunajā posmāKaspersky Labaizsargās no kiberdraudiem autoražotāja personāla darbstacijas un mobilās ierīces, kā arī rūpnieciskos datorus, kas kontrolē ražošanas procesus.

«Mēs tiecamies pēc izcilības visās mūsu komercdarbības jomās un pret IT drošības jautājumiem izturamies ļoti nopietni. Lai aizsargātu savu pamatvērtību — intelektuālo īpašumu— mums bija nepieciešams uzticams tehnoloģiju partneris, kas spēj piedāvāt kompleksu, progresīvu aizsardzības risinājumu. Un par šādu partneri mēs izraudzījāmiesKaspersky Lab, kura korporatīvā aizsardzības platforma izceļas ar lielisku kvalitāti, sniedz iespēju kombinēt dažādas lietojumprogrammas un konfigurēt aizsardzības sistēmu atbilstoši mūsu individuālajām vajadzībām. Mēs plānojam ilgtermiņā attīstīt mūsu tehnoloģisko partnerību un ceram, ka šie pieci gadi būs tikai pirmais posms,» sacījaFerrariinformācijas tehnoloģiju direktors Vitorio Boero.

«Pieaugums korporatīvajā sektorā irKaspersky Labstratēģiskais mērķis. Mūsu revolucionārās tehnoloģijas un izstrādes ļāvušas vadošajiem neatkarīgajiem analītiķiem vairākkārt atzīt uzņēmumu par līderi lielo uzņēmumu segmentā, bet 2013.gada sākumā izlaistā jaunā korporatīvā platformaKaspersky Security for Businessvēl vairāk nostiprina mūsu pozīcijas šajā segmentā, nodrošinot uzņēmumiem vislabāko pašlaik pieejamo aizsardzību pret kaitīgām programmatūrām un citiem kiberdraudiem. Pateicoties platformas augstajai funkcionalitātei un vienkāršajai vadībai, IT speciālisti ir ieguvuši maksimāli ērtus rīkus uzticamas aizsardzības sistēmas izveidei,» norādījaKaspersky Labtirgvedības direktors Aleksandrs Jerofejevs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko