Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

papildināta (13:09) - IPhone 5 potenciālo pircēju skaits pāris stundās, iespējams, pārsniedzis 1000

Apple mobilo tālruņu oficiālais dīleris Latvijā Latvijas Mobilais Telefons (LMT) no 2.novembra uzsācis jaunā iPhone 5 pārdošanu, un aicina interesentus pieteikties tālrunim interneta vietnē www.lmt.lv/iphone.

Jauna iPhone 5 potenciālo pircēju skaits, kas pieteicies LMT interneta lapā, strauji aug un, pēc neoficiālām aplēsēm, nedaudz vairāk nekā divu stundu laikā pārsniedzis 1000 interesentu. LMT preses sekretārs Jānis Vēvers precīzu skaitu nenosauca, norādīdams, ka tas nemitīgi aug. Neformālās sarunās arī izskanēja, ka LMT ir nobažījies, ka informācija par lielu skaitu interesentu un pieaugošā ažiotāža ap jauno telefonu varētu atturēt interesentus no mājaslapas apmeklēšanas.

Jau ziņots, ka iPhone 5 var iegādāties bez pirmās iemaksas kopā ar LMT pieslēgumu Pirmais, kurā par fiksētu maksu iekļauts neierobežots sarunu daudzums uz jebkuru tīklu Latvijā, neierobežots skaits īsziņu gan uz tīkliem Latvijā, gan ārzemēs, kā arī 50 MB datu pārraides. Slēdzot līgumu uz diviem gadiem, 16GB modeli varēs iegādāties par Ls 30 mēneša maksu, 32GB modeli par Ls 33 un 64GB modeli – par Ls 36.

"iPhone Latvijā patiešām ir ļoti iecienīts – ceturtās paaudzes modelis ir pārliecinoši populārākais telefons LMT tīklā, un pavisam Apple ražotos tālruņus lieto gandrīz 40 tūkstoši mūsu klientu," norāda LMT prezidents Juris Binde.

iPhone 5 ir plānākais un vieglākais no visiem iPhone modeļiem. Tam ir iespaidīgs četru collu Retina displejs un Apple ražots A6 procesors, kas nodrošina zibenīgu darbības ātrumu un bezvadu savienojumus, turklāt akumulators ar vienu uzlādi darbojas ilgāk nekā iepriekšējos modeļos.

iPhone 5 ir aprīkots ar pasaulē progresīvāko operētājsistēmu iOS 6, kas ietver 200 jaunas iespējas, ieskaitot jauno, Apple pašu izgatavoto Maps aplikāciju un navigācijas sistēmu, ciešāku Facebook integrāciju, mobilo naudasmaku Passbook, vēl vairāk Siri iespēju un plašāku valodu izvēli.

(pievienota 2.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko