Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Radīta pasaulē pirmā meditācijas programma mājas uzkopšanai ar putekļusūcēju

Par vienu no kaitinošākajām sadzīves skaņām cilvēki atzīst putekļusūcēju skaņu. „Electrolux” profesionāļi radījuši ne vien pasaulē klusāko jaunās paaudzes putekļusūcēju „UltraSilencer”, bet arī tam paredzētu brīvās meditācijas programmu „Clean Your Mind”, ko ikviens var izmantot mājas uzkopšanas laikā.

Ne mājas uzkopšana, ne putekļusūcēja skaņa nevienam nesaistās ar mieru. Lielākā daļa cilvēku vēlas pēc iespējas ātrāk un ar iespējami labāku rezultātu tikt galā ar šo darbu, 90% gadījumu atzīstot, ka vēlas sev klusāku putekļusūcēju.

„Darbs ar putekļu sūcēju mājās vidēji aizņem 15 minūtes. Izmantojot kluso putekļusūcēju, ir iespēja pārveidot šo tik nepatīkamo laika pavadīšanas veidu par laiku, veltot to sev pašam, kas padara šo procesu daudz vērtīgāku. Pateicoties prasmīgajai putekļu savākšanas iespējai no ikvienas virsmas, ir iespējams ātri sasniegt vēlamo rezultātu,” norāda „Electrolux” produktu mārketinga vadītāja Ulrika Vikmana (Ulrika Wikman).

„Clean Your Mind" jeb „Iztīri savas domas” ir brīvās meditācijas programma, kas izstrādāta, lai pielāgotos vidēja ilguma mājas uzkopšanai ar putekļsūcēju. Tā ir izstrādāta sadarbībā ar pieredzējušu apziņas instruktori Gunillu Lonbergu (Gunilla Lönnberg), kurai arī ir maģistra grāds sabiedrības veselības zinībās.

„Brīvā meditācija nozīmē to, ka cilvēks ar meditāciju nodarbojas, veicot kādus papildu darbus. Šis ir pārdomāts veids, kā apkopot domas, izzināt sevi un justies mierīgākam. Sākotnēji tas var izklausīties dīvaini, bet, apvienojot brīvo meditāciju ar ikdienas darbiem, piemēram, ar putekļu sūkšanu, šis process kļūst daudz vieglāks un vērtīgāks,” apgalvo Gunila Lonberga.

Programma „Clean Your Mind” ir paredzēta tieši tīrīšanas procesam ar putekļsūcēju, un tajā iekļautas brīvās meditācijas instrukcijas kopā ar fona skaņām, kas izstrādātas, lai pielāgotos specifiskajām „UltraSilencer” putekļsūcēja skaņas īpašībām. Šī fona mūzika ir radīta no putekļusūcēja skaņām. Meditācijas programma ir skaņas ierakstu celiņu kopums, ko var viegli pielāgot ikvienai dzīvojamai platībai, neskatoties uz istabu daudzumu tajā. Meditācijas programma ir bez maksas pieejama vietnēs Spotify, iTunes un SoundCloud.

Savu pirmo „UltraSilencer” „Electrolux” radīja jau 2002. gadā un kopš šī brīža ietekmējis kluso putekļusūcēju attīstību. Jaunākajam modelim piemīt unikāli zems skaņas līmenis – decibelu līmeni starp 61 un 65, kas līdzinās ikdienas sarunai.

„Electrolux” vairāku gadu ilgumā veicis pētījumus un eksperimentus, kas vainagojušies ar vairākiem patentiem. „Silent Air Technology” optimizē gaisa plūsmu, kas dod iespēju palielināt putekļusūcēja efektivitāti tajā pašā laikā pazeminot skaņas līmeni. Tā kā ikviens neoptimizēts putekļusūcēja izliekums paaugstina skaņas līmeni un pazemina tā efektivitāti, klusums un labs sniegums var būt atrodams vienā ierīcē. Galvenie jauninājumi uzlabotajā „UltraSilencer” ir īpaši klusi grīdas mīkstie ritenīši, kā arī putekļu sūcēja caurule, kas radīta paturot prātā klusumu, bet tajā pašā laikā ir piemērota visām virsmām un to uzkopšanai. Tāpat svarīgs jauninājums, kas vēl vairāk samazina skaņu, ir jaunais „Sound Shield” dizains putekļu maisa turētājam un motora filtra rāmim.

„Clean Your Mind” programma pieejama vietnēs iTunes, Spotify un SoundCloud un internetvietnē: www.electrolux.lv/Global-pages/Promotional-pages/Clean-Your-Mind.

Cik kluss ir 61 decibels (dB)?

•           Bibliotēkās 40 dB

•           Parastas sarunas 60-70dB

•           Radio un TV 70dB

•           Parasts putekļusūcējs 78 dB

•           Pilsētas satiksme 80 dB

•           Elektriskais zāģis 100 dB

•           Lidmašīnas pacelšanās 130 dB

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko