Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

RIM un Sony pazemina cenas planšetēm

Bez prieka sagaidījuši Jauno Gadu Vaterlo (Kanādā) un Minato (Tokijā) – par spīti vispārējam pirmsziemsvētku iepirkšanās drudzim, BlackBerry PlayBook un Sony S planšetes, izrādās, nevienam īsti nav bijušas vajadzīgas…

Vismaz par tādu cenu, kādu tām iesākumā bija paredzējs ražotājs, ne.

Kā pierāda HP pieredze ar TouchBook, tad, ja esi gatavs zaudēt pārsimts dolārus par katru pārdoto (atdoto?…) planšeti, tad principā no tām vaļa tikt ir iespējams.

Ko darīt ar tirdzniecības kanālā iestrēgušajām un noliktavās sagūlušajām planšetēm, šķiet, ir bijis galvenais RIM un Sony galvassāpju iemesls gadu mijā. Risinājums, jāteic, ne pārāk oriģināls – pazemināt cenu.

Un te nu katrs rīkojas atbilstoši savai izmisuma pakāpei – RIM nocirtusi cenu līdz 299 USD visām PlayBook planšetēm, 699 USD maksājošajo 64 GB modeli ieskaitot.

Sony, no savas puses, pielikusi pirmssvētku 50 USD akcijai vēl pussimtu dolāru atlaidi – agrāk 600 USD maksājošā 32 GB planšete tagad būs vienā cenā ar Pad 2 sākuma modeli, bet 16 GB Tablet S maksās vairs tikai 400 USD.

Vai ar to pietiks? –Domājams, ka nē. Amazon Kindle Fire superlētā 199 USD cena un Apple iPad iekārojamība un nostrādātība, plus abu šo kompāniju piedāvātā bagātīgā satura un aplikāciju ekosistēma liek domāt, ka šis nav pēdējais cenas pazeminājums PlayBook un Tablet S – pirms abas šīs tirgus neveiksmes pazudīs vēstures putekļos un finanšu atskaišu mīnusos, gan jau tiks piedāvāts tās iegādāties vēl lētāk…

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.09.2024.

Ķīnieši viltot porcelānu iemācījās 5000 gadu pirms porcelāna izgudrošanas Eiropā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko