Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Samsung prezentē GALAXY Gear – nēsājamu ierīci mobilo sakaru sniegtās brīvības paaugstināšanai

Samsung Electronics prezentējis GALAXY Gear - ideālu papildierīci, kas vēl vairāk paplašinās Samsung GALAXY pieredzi ikdienā. Samsung GALAXY Gear veidots kā vienots premium klases aksesuārs, sevī apvienojot “viedās” sakaru ierīces savienojamību, atbilstošas tehnoloģiskās īpašības un modernu dizainu.

“Samsung šī brīža līderpozīcijas “viedo” sakaru ierīču inovāciju jomā atspoguļo mūsu apņemšanos uzklausīt mūsu produktu patērētājus, kuri vēlas savu ikdienas dzīvi padarīt vieglāku un patīkamāku. Samsung GALAXY Gear radīts, lai uzlabotu dzīvi, integrējot “gudro” sakaru ierīču tehnoloģijas vēl dziļāk cilvēku ikdienā un novēršot plaisu starp mobilo sakaru ierīču un modes pasauli, lai radītu patiešām nēsājamu tehnoloģiju,” sacīja Džei Kei Šins (JK Shin), Samsung Electronics izpilddirektors un IT & Mobilo sakaru ierīču nodaļas prezidents. “Samsung GALAXY Gear atbrīvo lietotājus no nepieciešamības, uzturot savienojumu ar tīklu, nemitīgi pārbaudīt “viedās” sakaru ierīces. Tas piedāvā to, ko mēs dēvējam par “viedo brīvību”, ļaujot lietotājiem izvēlēties, kā, kādēļ, kad un kur viņi pieslēdzas tīklam."

Jauna mobilo sakaru brīvība

Samsung GALAXY Gear ļauj lietotājiem dzīvot šajā mirklī, vienlaikus paliekot savienotiem ar Samsung GALAXY ierīcēm. Tas informē lietotājus par ienākošajiem ziņojumiem - zvaniem, īsziņām, elektroniskā pasta vēstulēm un brīdinājumiem, attēlo šo ziņojumu priekšskatījumus un sniedz iespēju lietotājiem šos ziņojumus pieņemt vai diskrētā veidā ignorēt. Ja ienākošajam ziņojumam nepietiek tikai ar ātru acu uzmetienu, lietotāji var vienkārši izvēlēties kādu no savām Samsung GALAXY ierīcēm, un Smart Relay opcija nekavējoties attēlos aktuālo informāciju ekrānā.

Balss vadība

Iebūvētais skaļrunis ļauj lietotājiem tieši no ierīces veikt "brīvroku” zvanus, vienlaikus paliekot savienojumā ar mobilo sakaru tīklu, bez nepieciešamības pārtraukt ikdienas darbības. Piemēram, izejot no pārtikas veikala ar pirkumiem pilnām rokām, zvanu iespējams veikt, nepieskaroties ekrānam – tikai ierunājiet komandu GALAXY Gear!. Izmantojot balss komandu jeb S Voice, GALAXY Gear lietotāji var arī rakstīt īsziņas, veikt kalendāra ierakstus, uzstādīt modinātāju un pārbaudīt laika prognozi.

Ikdiena uz plaukstas locītavas

Uzlabotai “viedās” sakaru ierīces vadāmībai Samsung GALAXY Gear iepazīstina ar vairākām funkcijām, kas ļaus tvert nozīmīgus dzīves mirkļus, ko citādi varētu palaist garām. Izmantojot Memographer funkciju ar 1,9 megapikseļu kameru, lietotāji, kuri atrodas kustībā vai piedalās fiziskās aktivitātēs, var ierakstīt gan foto, gan video attēlus un bez piepūles izveidot un koplietot saturu sociālajos tīklos. Paplašinot ātrā ieraksta koncepciju, Voice Memo funkcija ļauj lietotājiem fiksēt svarīgas domas vai sarunas tieši no plaukstas locītavas un saglabāt šos balss ierakstus Samsung GALAXY ierīcēs teksta veidā.

Augošs mīļāko opciju vadierīču iespēju saraksts

Ar GALAXY Gear lietotāji iegūst plašu iecienītāko opciju klāstu, kas vēl vairāk paplašina šī jaunā aksesuāra sniegtās priekšrocības. Jaunā drošības funkcija Auto Lock automātiski nobloķē viedtālruņa ekrānu ik reizi, kad GALAXY Gear atrodas tālāk par 1,5 metriem no viedtālruņa, un atbloķē viedtālruni, kad abas ierīces atkal atrodas nelielā attālumā viena no otras.

Ja lietotājs pēkšņi nevar atrast savu nejauši nozudušo viedtālruni, funkcija Find My Device (atrodi manu ierīci) palīdzēs noteikt “viedo” ierīču atrašanās vietu ar skaņas, gaismas un vibrosignāla palīdzību. Ar Samsung GALAXY Gear lietotāji var arī kontrolēt mūzikas atskaņotāju savās Samsung GALAXY ierīcēs. Līdzīgi kā ar jau ierastajām ierīcēm tas palīdz lietotājiem pārskatīt, atskaņot un iepauzēt dziesmas pat tad, ja “gudrā” ierīce nav rokas stiepiena attālumā.

Visbeidzot, GALAXY Gear darbojas arī kā soļu skaitītājs, kas reģistrē fiziskās aktivitātes, izmantojot uzlaboto iebūvēto sensoru tehnoloģiju. Šī funkcija sistemātiski un automātiski fiksē lietotāja kustības, lai varētu iegūt svarīgāko personīgo informāciju, piemēram, nodedzināto kaloriju skaitu, noietos soļus un distanci.

Atsevišķs rokas pulkstenis un ikonisks modes aksesuārs

Samsung GALAXY Gear iemieso luksusa klases eleganci. Tā izsmalcinātais, ar augstas kvalitātes apdari apveltītais dizains iztēlē rada luksusa klases rotaslietu oreolu, tajā pašā laikā joprojām būdams pietiekoši vienkāršs, lai labi piestāvētu jebkuram apģērbam. Noapaļotā un plūstošā pulksteņa forma vienmēr iekļausies lietotāja privātajā vidē un nodrošina ērtību. GALAXY Gear kalpo arī kā klasisks rokaspulkstenis un ietver vairākas veidola opcijas, kas lietotājiem dod iespēju personalizēt rokaspulksteņa ciparnīcu. Šī ierīce ir aprīkota ar 10 dažādām pulksteņa opcijām, un vēl vairāk iespēju var lejupielādēt, izmantojot Samsung Apps. GALAXY Gear pieredzi var personalizēt vēl vairāk, izvēloties no sešām krāsām, kas pieejamas ierīces iznākšanas brīdī: reaktīvās lidmašīnas melns, mokas pelēks, oranžs, bēšs, zeltaini rozā un laima zaļš.

Sākot no 25.septembra, Samsung GALAXY Gear un GALAXY Note 3 nonāks pārdošanā vairāk nekā 140 valstīs visā pasaulē.

No 6. līdz 11.septembrim Samsung GALAXY Gear būs apskatāms Samsung stendā # 20 izstādē IFA 2013. Pilnīgs apraksts un šī produkta fotoattēli pieejami www.samsungmobilepress.com vai m.samsungmobilepress.com.

Samsung GALAXY Gear specifikācijas

Procesors

 800 MHz procesors

Ekrāns

 1,63 collas(41,4 mm) Super AMOLED (320 x 320)

Kamera

1,9 megapikseļu kamera ar BSI Sensoru un automātisko fokusu / Sound & Shot

Video

Kodējums: H.264

Formāts: MP4

HD(720p) atskaņošana & ieraksts

Audio

Kodējums: AAC

Formāts: M4A

Aplikācijas

 Atooma ir kontekstu atpazīstoša horizontālās inteliģences platforma, kas padara jūsu GALAXY Gear “gudrāku”.

Banjo dāvā jums iespēju redzēt, kas notiek tieši šajā brīdī jebkurā pasaules vietā.

Evernote pulksteņa aplikācija atvieglo dažādu lietu atcerēšanos, ātri uzņemot attēlus un fiksējot atmiņas un nosūtot svarīgus atgādinājumus tieši uz GALAXY Gear.

Glympse ļauj cilvēkiem viegli kopīgot savu atrašanās vietu gan uz īsu mirkli, gan reālā laikā, ļaujot saņēmējiem dinamiskajā kartē novērot savas kustības.

eBay aplikācija ļauj jums viegli un reālajā laikā veikt visas eBay transakcijas.

Line ir globāls ziņojumu sūtīšanas pakalpojums, kas pieejams vairāk nekā 230 valstīs visā pasaulē.

MyFitnessPal seko līdzi jūsu uzturam un sporta nodarbībām, dodot iespēju sasniegt izvirzītos mērķus veselības un fitnesa jomā.

Path ir personīgais tīkls, kas izveidots, lai jūs atrastos tuvāk draugiem un ģimenei.

Izmantojot Pocket, galveno iespēju, kā saglabāt interneta materiālus, lai tos apskatītu vēlāk, izmantojot jebkuru ierīci, ar GALAXY Gear iespējams atskaņot rakstītu tekstu audio formā.

RunKeeper ir jūsu personīgais kabatas treneris, kurš palīdz jums sekot līdzi skrējienam, uzstādīt mērķus un saglabāt motivāciju.

TripIt no Concur atvieglo ceļojumu plānu sastādīšanu vienuviet.

Vivino Wine Scanner ļauj jums uzņemt jebkuras vīna pudeles attēlu un nekavējoties uzzināt visu par šo vīnu.

Samsung pakalpojumi

Samsung Aplikācijas

ChatON: mobilās saziņaslietotne

Papildu opcijas

Smart Relay, S Voice,nMemograph, Voice Memo

Automātiskā bloķēšana (Auto Lock), ierīces meklētājs (Find My Device), mediju vadierīce (Media Controller), soļu skaitītājs, hronometrs, taimeris

Drošības palīdzība: Ārkārtas gadījumā trīs reizes pēc kārtas nospiediet ieslēgšanas pogu; informācija par lietotāja atrašanās vietu kopā ar ziņojumu tiks nosūtīta saglabātajiem kontaktiem.

2 mikrofoni (trokšņu noņemšana), 1 skaļrunis

Savienojamība

Bluetooth® v 4.0 + BLE

Sensors

Akselerometrs, žiroskops

Atmiņa

4 GB iebūvētā atmiņa + 512 MB (RAM)

Izmēri

36,8 x 56,6 x 11,1 mm, 73,8 g

Baterija

Standarta baterija, Li-ion 315 mAh

Katra Samsung Hub un Google pakalpojuma pieejamība dažādās valstīs var atšķirties.

Funkcijas, opcijas, specifikācijas un cita informācija par produktu, kas sniegta šajā dokumentā, ieskaitot, bet ne tikai ieguvumus, dizainu, cenas, sastāvdaļas, veiktspēju, pieejamību un produkta iespējas var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko